Contact

WhatsApp

Reviews

Zelfklevende naambordjes voordeur of brievenbus

Kleine naambordjes kunnen wij voorzien van een sterke dubbelzijdige tape zodat je deze makkelijk kunt plakken op de voordeur, brievenbus of bij de bel. Hierdoor hoef je niet te boren en beschadig je de ondergrond dus niet.

Zelfklevend kunststof naambordje

De goedkoopste oplossing om jouw naam weer te geven is door middel van een gegraveerd kunststof naambordje. Aan de achterzijde brengen wij een sterke dubbelzijdige tape aan dat op vrijwel elke gladde en vlakke ondergrond kleeft. Denk hierbij aan metaal, lakwerk, kunststof, glas, plastic en dergelijke.

Zelf ontwerpen
Zelfklevend wit naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
€5,00
Zelf ontwerpen
Zelfklevend zwart naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
€5,00
Zelf ontwerpen
RVS Look naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
€5,00
Zelf ontwerpen
Zelfklevend Goud Look naamplaatje

Ook zijn deze kunststof naambordjes erg dun waardoor ze enigszins buigbaar zijn. Hierdoor kun je ze ook op een licht bollende ondergrond plakken, zoals het geval is bij sommige brievenbussen.

Over het algemeen zien wij dat deze kaartjes voornamelijk op de deur worden geplakt, of op de brievenbus van een appartementencomplex. Ook zijn ze handig als naamplaatje bij de bel.

Alleen bij Graveco kun je jouw zelfklevend kunststof naambordje precies op maat laten maken! Geef zelf aan hoe breed en hoe hoog het moet worden zodat het exact past in jouw situatie. Dit geef je makkelijk aan bij het ontwerpen van jouw kaartje.

Naamplaatje van RVS met dubbelzijdige tape

Voor een luxe uitstraling kun je ook kiezen voor een zelfklevend naambordje van RVS. Deze zijn beschikbaar in een aantal standaard maten die perfect te plakken zijn op een voordeur of brievenbus.

Met een lasermachine wordt jouw ontwerp permanent in het RVS gebrand waarbij de opdruk bijna zwart van kleur is.

Zelf ontwerpen
Zelfklevend RVS Naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €10,00

Naambordje ophangen zonder te boren

De zelfklevende naambordjes die hierboven genoemd zijn, zijn voorzien van een sterke dubbelzijdige tape dat op vrijwel elke gladde ondergrond kleeft. Als deze bordjes toch niet helemaal jouw smaak zijn, kijk dan eens bij onze grote collectie naambordjes. Wij maken alles in eigen werkplaats en kunnen ook deze naambordjes zelfklevend maken.

Ook begrijpen wij goed dat niet elk product geschikt is om op te hangen met een zelfklevende tape. Je zou er ook voor kunnen kiezen om het te monteren met bijvoorbeeld een sterke montage kit. Hierdoor hoef je niet te boren en kun je het er laten weer afhalen.