RVS Naamplaat

Goedkoop RVS naambordje met gravering

De enige, en beste, manier voor het maken van een RVS naambordje is door deze te graveren. Wij zetten met onze krachtige lasermachine een permanent zwarte gravering op het naamplaatje zodat deze nooit meer kan vervagen. Geen plakletters dus!

Door de zwarte gravering ontstaat er een hoog contrast tussen het lichtgrijze RVS en de gravering, waardoor deze uitermate goed leesbaar is.

Zelfs kleine teksten en details kunnen wij op deze kleine RVS naamplaatjes graveren zodat je bent verzekerd van een mooie gravering.

Hoe bevestig je een RVS naamplaat?

De RVS naamplaatjes die wij op voorraad hebben kunnen uitgevoerd worden met een zelfklevende achterzijde óf met schroefbevestiging.

Zoals je hierboven kunt zien hebben de zelfklevende naamplaatjes geen boorgaten in het RVS zitten zodat het volledige oppervlakte gebruikt kan worden voor de gravering. De zelfklevende tape op de achterzijde is heel sterk zodat je het naamplaatje op elke gladde ondergrond kunt plakken.

Bij de RVS naamplaatjes met schroefbevestiging zijn de gaten al aangebracht door ons. Ook worden de juiste schroeven en pluggen meegeleverd zodat je het naamplaatje stevig kunt monteren.

Ontwerp je eigen RVS naamplaatje

Met onze handige online ontwerpomgeving kun je zelf je eigen RVS naamplaatje ontwerpen. Klik hiervoor bij het gewenste plaatje op de gele knop 'Ontwerpen' om jouw eigen ontwerp in te tekenen.

Er is keuze uit vele tientallen mooie lettertypes, van strak tot modern tot handgeschreven. Mocht er toch geen mooi lettertype tussenstaan? Stuur dan je eigen ontwerp van het RVS naamplaatje naar ons door, en wij graveren die met plezier voor je tegen dezelfde prijs!

Kleine RVS naamplaat voor op de brievenbus

De zelfklevende RVS naamplaatjes zijn perfect geschikt om te plakken op je brievenbus of brievenbusklep. Hierdoor kun je op een redelijk goedkope wijze jouw eigen naam aanbrengen op het postvak zodat de postbode kan controleren of de post wel voor jou bestemd is!

Het komt regelmatig voor dat er toch verkeerde poststukken in een brievenbus terecht komen, omdat enkel het huisnummer vermeldt is. Vooral hoekwoning zijn vaak de pineut waarbij niet duidelijk is aan welke straat de voordeur grenst.

Ondanks dat de naamplaatjes klein zijn hebben ze dus een grote functie. Voorkom dat post niet (of verkeerd) wordt afgeleverd met een mooi RVS naamplaatje op je brievenbus.

Grote RVS naamplaat nodig?

Op deze pagina hebben wij alle kleine RVS naamplaatjes ondergebracht. Als je echter op zoek bent naar een groot RVS naambord, dan kun je het beste even kijken op onze andere pagina.

Bekijk hier ruim 50 grote RVS naamborden