Contact

WhatsApp

Reviews

Muurletters op maat gemaakt

Laat professioneel letters van Plexiglas lasersnijden die je op de muur kunt plakken. Er is keuze uit goud- en zilverspiegel, maar ook witte en zwarte muurletters behoren tot de mogelijkheden. Via de website kun je de letters bestellen van 20 t/m 50 centimeter breed.

Wil je muurletters laten maken van een exacte breedte en/of hoogte? Neem dan contact met ons op zodat wij het voor je kunnen vormgeven.

De achterkant van de acrylletters is voorzien van een sterke dubbelzijdige tape die op vrijwel elke ondergrond plakt.

Zelf ontwerpen
Gouden spiegel letters op maat
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €25,00
Zelf ontwerpen
Zilveren spiegel letters van Plexiglas
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €25,00
Zelf ontwerpen
Zwarte muurletters van Plexiglas
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €25,00
Zelf ontwerpen
Witte muurletters van Plexiglas
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €25,00

Jouw naam uit Plexiglas laten snijden

Momenteel hebben wij 4 basiskleuren in ons assortiment, namelijk:

  • Hoogglans Wit
  • Hoogglans Zwart
  • Zilverkleurige spiegel
  • Goudkleurige spiegel

Op aanvraag kunnen wij de naam ook uit een andere kleur Plexiglas snijden.

Letters op een muur of deur bevestigen

De letters die wij uitsnijden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Plexiglas is een hoogwaardige kunststof die zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden zijn kleur en glans behoudt.

Voor binnengebruik kunnen wij een zelfklevende tape aanbrengen zodat je de uitgesneden naam makkelijk op elke gladde ondergrond kunt plakken. Denk bijvoorbeeld aan gelakt metaal, glas, deuren en dergelijke. Selecteer deze optie tijdens het ontwerpen.

Deze zelfklevende tape kan ook buiten worden gebruikt, mits de ondergrond zeer glad is. Als je de naam liever op baksteen of hout wilt plakken, dan raden wij aan om een polymeerkit te gebruiken zoals bijvoorbeeld Zettex MS40.

Naam voor kinderkamer deur

De meeste namen die wij uit Plexiglas maken zijn voor de trotse ouders van een pasgeboren baby. Dus ook voor het decoreren van de kinderkamer deur of op de muur van een babykamer kunnen deze letters goed worden toegepast. Doordat de naam van Plexiglas is lasergesneden zijn de randen niet scherp waardoor jij en je kind zich geen pijn kunnen doen aan de letters.

Zoals altijd maken wij alles op maat, dus heb je specifieke wensen: laat het ons weten!