Contact

WhatsApp

Reviews

Gegraveerd Plexiglas bord met LED verlichting

 

Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 14 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 18 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 22 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 26 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 30 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 18 x 18 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 22 x 18 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 26 x 18 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 30 x 18 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 34 x 18 cm

Gegraveerd Plexiglas met LED

Wij hebben Plexiglas en LED verlichting gecombineerd tot een wel zeer chique product dat simpelweg straalt op iedere plek binnenshuis! Door het Plexiglas te graveren zal de tekst melkwit kleuren, wat op zichzelf al mooi is.

Als er nu aan de onderkant LED verlichting wordt aangebracht zullen de gegraveerde delen in het Plexiglas de kleur van de verlichting aannemen wat echt een geweldig resultaat geeft. Het gedeelte van het Plexiglas dat niet is gegraveerd zal gewoon transparant blijven.

De LED verlichting is weggewerkt in het Plexiglazen voetstuk dat hierboven op de foto's is te zien. Dit voetstuk is slechts 11mm dik zodat het een erg strakke uitstraling krijgt.

Om de verlichting in te schakelen moet het gegraveerde LED bordje met de meegeleverde 12V omvormer in het stopcontact gestoken worden.

Plexiglas LED Bord met eigen tekst

Via de website kun je zelf het LED bordje ontwerpen met jouw eigen tekst. Laat jouw naam of een inspirerende quote graveren op dit mooie bordje.

Verlicht logo op Plexiglas

Ook kunnen er logo's of afbeeldingen op het LED bordje worden gegraveerd, maar daarvoor moet je ons even een email sturen met het ontwerp. Uiteraard kosten dit extra maatwerk niets extra, het zit in de prijs inbegrepen.

Nog vragen over het Plexiglazen LED bord, of wil je een ontwerp insturen? Neem dan hier even contact met ons op en wij helpen je graag op weg!