Contact

WhatsApp

Reviews

LED verlichte naamborden

Zwart verlicht naambord NIEUW

Geheel nieuw in ons assortiment zijn de mat zwarte naamborden met ingebouwde verlichting. Zwarte naambordjes zijn al erg populair en door dit te combineren met een subtiele verlichting krijgt het wel een heel erg moderne uitstraling.

Zelf ontwerpen
Zwart huisnummerbord met verlichting - 13 x 13 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 18 x 13 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 15 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 20 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 24 x 18 cm

Transparant verlichte naamborden

Plexiglas en LED verlichting zijn twee dingen die wel erg goed samen gaan met elkaar! Door het transparante Plexiglas namelijk te graveren worden de gegraveerde delen melkwit van kleur. Door vervolgens aan de zijkant van het Plexiglas met LED verlichting in te stralen zullen alleen deze gegraveerde delen de kleur van de verlichting aannemen.

Optioneel kun je kiezen voor een zwarte achterplaat zodat het naambord ook bij een lichte muur uitstekend leesbaar is.

Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 15 x 15 cm
10%
OFF
Levertijd 3 - 5 dagen
€99,00 €89,00
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 20 x 15 cm
10%
OFF
Levertijd 3 - 5 dagen
€99,00 €89,00
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 20 x 20 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 25 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 25 x 20 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 25 x 25 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 30 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 30 x 20 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 30 x 25 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 30 x 30 cm
Zelf ontwerpen
Naambord met LED verlichting 50 x 30 cm

Accessoires verlichte naamborden

Zelf ontwerpen
Plexiglas LED verlicht naambord
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €89,00
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 20 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 15 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Zwart huisnummerbord met verlichting - 13 x 13 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 24 x 18 cm
Zelf ontwerpen
Zwart naambord met verlichting - 18 x 13 cm

Gegraveerd Plexiglas met LED verlichting

Bij het gegraveerde Plexiglas met LED verlichting lijkt het net alsof de gravering zweeft in de lucht waardoor het een hele luxe uitstraling krijgt.

De gravering in het Plexiglas brengen wij aan met onze lasermachine waardoor een zeer egale en scherpe gravering ontstaat in het Plexiglas. Met de hand is dat ook mogelijk, maar dan krijg je het nooit een mooie, egale gravering: iets wat juist de uitstraling maakt of breekt!

In onze werkplaats maken wij twee producten die deze LED techniek toepassen, namelijk: LED naambordjes voor buiten, en LED borden voor binnen.

Verlicht naambord voor buiten

Wie overdag én 's avonds op wilt vallen kiest natuurlijk voor een verlicht naambord met LED verlichting. Zo een verlicht naambord zorgt ervoor dat je huisnummer ook in het donker goed te lezen is. Ook kun je natuurlijk je bedrijfslogo, of andere tekst, laten graveren op een LED verlicht naambord zodat je de volle aandacht trekt van alle voorbijgangers in de late uurtjes.

Onze LED naambordjes zijn geschikt om buiten op te hangen (spat waterdicht) en zijn voorzien van anti-diefstal schroeven. Je kunt het daarom met een gerust hart buiten ophangen!

Via onze website kun je direct je eigen verlicht naambordje ontwerpen en bestellen. Liever maatwerk of een eigen ontwerp sturen? Dat is natuurlijk ook gewoon mogelijk!

Naambord met LED verlichting voor buiten

Op zoek naar een mooi naambordje met verlichting dat overdag én in de avond goed zichtbaar is? Of wil je gewoon iets anders dan die standaard naamborden?

Onze energiezuinige LED verlichte naamborden zijn waarschijnlijk iets voor jou!

Via onze website kun je zelf jouw eigenlijk LED naambord ontwerpen en bestellen, maar je kunt ook een eigen ontwerp insturen (per mail) zonder meerprijs.

De LED naamborden lasersnijden wij uit dik 8mm transparant Plexiglas en graveren daarna het ontwerp erin. Deze gravering is melkwit van kleur en heeft zelfs zonder verlichting al een hele mooie uitstraling.

logo met led verlichting

Op het naambord plaatsen wij een dun spatwaterdicht LED profiel die voor de verlichting zorgt. Zodra je de verlichting van het naambord inschakelt zal de gravering de kleur van de LED verlichting aannemen. Alles wat niet is gegraveerd blijft transparant en dat is juist de charme van dit verlicht naambord.

Bij het LED naambord leveren wij een 12V omvormer mee die in het stopcontact gestoken kan worden. Eventueel zou je zelf kunnen zorgen voor een tijdklok waarmee je de verlichting in- en uitschakelt. De stroomkosten bij 24-uurs gebruik is nog geen €3 op jaarbasis.

Huisnummer met naam en licht

Heb jij er wel een bij stil gestaan hoe goed je huisnummer in de avond zichtbaar is? Zoals velen andere waarschijnlijk niet. Het kan echter van levensbelang zijn dat je huisnummer (en naam) in het donker goed zichtbaar zijn (bron: brandweer.nl).

Hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance en politie willen in geval van nood het liefst zo snel mogelijk het juiste huis vinden. Vaak is een huisnummer niet reflecterend, zwart of niet goed zichtbaar vanaf de straat.

naambord met witte led verlichting

Met een verlicht huisnummer zorg je ervoor dat je huis altijd makkelijk te vinden is, ook in het donker! Als je een verlicht naambord met huisnummer en naam combineert, dan weten de hulpdiensten dat ze bij het juiste adres zijn. Het zou zomaar eens levens kunnen redden zonder dat je daar bij stil staat.

Naambord met LED verlichting ook voor buiten

Het LED verlicht naambordje kan ook buiten worden opgehangen en blijft zelfs werken in de regen. Het profiel met verlichting dat aan de bovenkant van het naambordje wordt geplaatst hebben wij namelijk spatwaterdicht gemaakt. Ook het Plexiglas, waarvan het verlicht naambord is gemaakt, kan gewoon buiten worden opgehangen.

Voor diefstal van jouw naambord hoef je je ook geen zorgen te maken. Het verlicht naambord wordt uitgevoerd met luxe RVS afstand houders met een anti-diefstal beveiliging. Om het naambord vast te zetten heb je een hele kleine inbussleutel nodig die wij gratis meeleveren. Alleen met die inbussleutel is het naambord los te maken.

Logo met LED verlichting

Ook voor het graveren en verlichten van je (bedrijfs)logo zijn onze LED borden perfect geschikt. Vanwege de dunne en transparante opbouw kun je in een handomdraai je logo op elke plek ophangen zonder veel gedoe.

Om je logo op een LED bord te laten graveren kun je het beste contact met ons opnemen. Als het verlicht naambord op een standaard formaat laat maken (zie hierboven), dan kun je daarvoor gewoon dezelfde prijs aanhouden.

bedrijfslogo met led verlichting

Let er wel op dat wij slechts met 1 diepte en 1 'kleur' kunnen graveren. Bij een meerkleurig logo zal er dus een keuze gemaakt moeten worden. In de praktijk zien wij dat logo's met een witte verlichting veel worden gebruikt.

LED bord met eigen tekst

Ook voor binnen hebben wij een mooie reeks staande bordjes gemaakt met ingebouwde LED verlichting.

Het voetstuk is gemaakt van 11 millimeter hoogglans Plexiglas met daarin een LED strip. Op het voetstuk kan het graveerde Plexiglas worden geklikt en zo heb je in een handomdraai een zeer mooi LED bord met eigen tekst op het bureau (of op de balie) staan!

Stuur gerust je eigen ontwerp in, of ontwerp het LED bordje online via onze website.