Gegraveerd Plexiglas met LED verlichting

Plexiglas en LED verlichting zijn twee dingen die wel erg goed samen gaan met elkaar! Door het transparante Plexiglas namelijk te graveren worden de gegraveerde delen melkwit van kleur. Door vervolgens aan de zijkant van het Plexiglas met LED verlichting in te stralen zullen alleen deze gegraveerde delen de kleur van de verlichting aannemen.

Bij het gegraveerde Plexiglas met LED verlichting lijkt het net alsof de gravering zweeft in de lucht waardoor het een hele luxe uitstraling krijgt.

De gravering in het Plexiglas brengen wij aan met onze lasermachine waardoor een zeer egale en scherpe gravering ontstaat in het Plexiglas. Met de hand is dat ook mogelijk, maar dan krijg je het nooit een mooie, egale gravering: iets wat juist de uitstraling maakt of breekt!

In onze werkplaats maken wij twee producten die deze LED techniek toepassen, namelijk: LED naambordjes voor buiten, en LED borden voor binnen.

Verlicht naambord voor buiten

Wie overdag én 's avonds op wilt vallen kiest natuurlijk voor een verlicht naambord met LED verlichting. Zo een verlicht naambord zorgt ervoor dat je huisnummer ook in het donker goed te lezen is. Ook kun je natuurlijk je bedrijfslogo, of andere tekst, laten graveren op een LED verlicht naambord zodat je de volle aandacht trekt van alle voorbijgangers in de late uurtjes.

Onze LED naambordjes zijn geschikt om buiten op te hangen (spat waterdicht) en zijn voorzien van anti-diefstal schroeven. Je kunt het daarom met een gerust hart buiten ophangen!

Via onze website kun je direct je eigen verlicht naambordje ontwerpen en bestellen. Liever maatwerk of een eigen ontwerp sturen? Dat is natuurlijk ook gewoon mogelijk!

LED bord met eigen tekst

Ook voor binnen hebben wij een mooie reeks staande bordjes gemaakt met ingebouwde LED verlichting.

Het voetstuk is gemaakt van 11 millimeter hoogglans Plexiglas met daarin een LED strip. Op het voetstuk kan het graveerde Plexiglas worden geklikt en zo heb je in een handomdraai een zeer mooi LED bord met eigen tekst op het bureau (of op de balie) staan!

Stuur gerust je eigen ontwerp in, of ontwerp het LED bordje online via onze website.