Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews

Cortenstaal Huisnummers

Tegenwoordig wordt Cortenstaal steeds meer toegepast rondom het huis, en zo ook voor huisnummers. Dit staal kenmerkt zich door een mooie bruin-oranje roestlaag dat na een aantal weken tevoorschijn komt.

Prachtig huisnummer met roest

Een Cortenstaal huisnummer geeft je entree een industriële uitstraling en vergt totaal geen onderhoud. Het is juist de bedoeling dat het gaat roesten en krijgt daardoor zijn charme.

Onze huisnummers van Cortenstaal kunnen zonder zichtbare schroeven tegen vrijwel elk oppervlakte gemonteerd worden. Hiervoor is het wel noodzakelijk om enkele dopjes in de muur te schroeven. In deze dopjes klik je namelijk het huisnummer.

Groot huisnummer van Cortenstaal

Ook voor robuuste en grote nummers van Cortenstaal kun je bij ons terecht. Hier op de website kun je een Cortenstaal huisnummer kopen met een hoogte van 50 centimeter. Is dat niet groot genoeg? Dan kun je contact met ons opnemen voor het op maat maken van jouw huisnummer.

Cortenstaal plaat met huisnummer

In plaats van alleen de cijfers op te hangen kan het ook andersom: de cijfers worden uit een plaat Cortenstaal gesneden waarbij je dus de plaat ophangt. Je kunt een dergelijk Cortenstaal huisnummerplaat hier bestellen op de website. Typ het gewenste huisnummer en kies een mooi lettertype, en wij gaan het voor je uitsnijden!

Ook bijzonder grote platen tot ruim een meter bij een meter kunnen wij voor jou uitsnijden. Voor een dergelijke aanvraag kun je het beste hier even contact met ons opnemen.

Cortenstaal laten roesten

Als je het huisnummer binnenkrijgt zal je gelijk opvallen dat er nog geen roest overheen zit. Dat is helemaal normaal. Ons Cortenstaal plaatmateriaal is namelijk voorzien van een beschermende wax zodat wij het makkelijker kunnen verwerken.

Deze beschermende wax halen wij van het Cortenstaal huisnummer af zodat het in contact komt met de lucht.

Nadat je het cijfer hebt opgehangen zal de eerste roest na enkele dagen al verschijnen. Na ongeveer 4 tot 6 weken is het hele cijfer goed geroest.

Je kunt het Cortenstaal sneller laten roesten door er zoutwater overheen te spuiten. Los hiervoor een eetlepel zout op in liter warm water en breng het aan op het huisnummer.