Goedkoop Plexiglas huisnummer

Een mooi huisnummer hoeft niet duur te zijn, en daar is een huisnummer van Plexiglas het perfecte voorbeeld van! Wij snijden deze huisnummers met onze eigen lasermachine uit 8mm dik Plexiglas, waarbij de kleur dus door-en-door is.

Aan de achterzijde monteren wij dopjes zodat het Plexiglas huisnummer zonder zichtbare schroeven tegen elke ondergrond bevestigd kan worden.

Er is keuze uit een aantal standaard lettertypes, maar voel je vrij om zelf aan te geven uit welk lettertype je het huisnummer van Plexiglas gesneden wilt hebben! Neem hiervoor even contact met ons op.

Modern huisnummer van RVS

De meest populaire huisnummers in ons assortiment zijn gemaakt van RVS (Roest Vast Staal). Deze huisnummers hebben een hele moderne uitstraling én een vriendelijk prijskaartje. Een huisnummer van RVS heeft een mooi geborsteld oppervlakte waardoor het een bepaalde charme heeft.

Industrieel Cortenstaal huisnummer met roest

Voor een echt industrieel huisnummer kun je het beste kiezen voor een huisnummer van Cortenstaal. Dit huisnummer zal na enkele weken een prachtige oranje roestlaag vormen en past bij vrijwel elk type woning.

Onderhoud van een Cortenstaal huisnummer is simpel: dat is er niet! Dit geroest huisnummer is compleet onderhoudsvrij, want ja, is zit een flinke laag roest op! Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het nummer doorroest, want het gaat hierbij slechts om oppervlakte roest.

Geschreven huisnummer in letters

Een huisnummer dat voluit geschreven is in letters kan ook heel mooi staan bij je huis. Denk bijvoorbeeld aan de tekst 'veertien' in plaats van het nummer 14. Dat is weer eens totaal iets anders dan de standaard cijfers.

Door een huisnummer in letters te kiezen heb je gelijk keuze uit enorm veel lettertypes die bij de stijl van je huis past.

Bekijk hier alle Geschreven huisnummers

Grote huisnummers

Een huisnummer hoeft niet altijd klein te zijn. Een groot en stijlvol huisnummer kan heel mooi staan op de muur. Denk bijvoorbeeld aan 30 centimeter of zelfs een huisnummer van 50 centimeter!

Bekijk hier alle Grote huisnummers

Liever een groot huisnummer dat je zelf hebt ontworpen of in een specifiek lettertype? Neem dan hier contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij leveren graag maatwerk waar jij tevreden mee bent tegen een vriendelijke prijs.

Huisnummer met naam

Om een huisnummer met een naam te combineren kun je het beste kiezen voor een naambordje. Wij hebben een groot assortiment van vele naamborden die je zelf kunt ontwerpen

Bekijk alle naamborden

Goedkoop huisnummer bestellen

Een huisnummer dat zichtbaar is op je huis is verplicht en wij snappen heel goed dat niet iedereen het even breed heeft. Ook hebben wij een klein assortiment aan goedkope huisnummers zodat ook jij een mooi huisnummer tegen de muur hebt hangen.

Hoewel de huisnummers goedkoop zijn voldoen ze wél aan de Nederlandse huisnummer wet! Let hier goed op als je een huisnummer koopt voor je huis. Dit betekend dat het huisnummer minimaal 8,8 centimeter hoog is en 6 centimeter breed.

Wij zien bij de concurrent nog wel eens veel kleinere (en goedkopere) bordjes, maar daarmee riskeer je een hoge boete van de gemeente! Zo is je huisnummer ineens niet meer goedkoop.. opletten dus.

Huisnummer op maat laten maken

Staat het huisnummer waar je op zoek bent niet op onze website, of wil je een compleet eigen huisnummer laten maken? Wij kunnen vrijwel elk ontwerp uit Plexiglas, Cortenstaal en RVS precies voor jou op maat lasersnijden en uitvoeren zoals jij dat wilt!

Neem hier contact met ons op voor het bespreken van een huisnummer op maat.