Contact

WhatsApp

Reviews

Zelfklevende Huisnummers

Wil je een huisnummer monteren, maar kun (of wil) je niet boren? Dan bieden onze zelfklevende huisnummers dé oplossing. Je kunt deze plakken op vrijwel elke gladde, effen ondergrond zoals bijvoorbeeld: een deur, brievenbus, raam of kliko.

Welke huisnummers zijn zelfklevend?

Bij elk huisnummer dat je bij ons kunt kopen selecteer je zelf de manier van bevestigen. Je kiest hiervoor dus de optie 'Zelfklevend', waardoor je deze kunt monteren door het simpelweg te plakken.

In ons assortiment zitten zwarte, witte, RVS en Cortenstalen huisnummers waarbij deze zelfklevende optie gekozen kan worden.

Waar kan ik de zelfklevende huisnummers op plakken?

Bij het kiezen voor de optie 'zelfklevend' wordt de achterkant van het huisnummer door ons voorzien van een sterke dubbelzijdige tape (merk 3M). Deze tape hecht erg goed op gladde, vlakke ondergronden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld glas, metaal, lakwerk, hout en kunststof.

Praktisch gezien zou je het zelfklevend huisnummer dus kunnen plakken op je deur, raam of brievenbus. Hierbij is het belangrijk dat de ondergrond niet gebogen is. Hoewel het voor de dubbelzijdige tape niets uitmaakt, is het wel zo dat de huisnummers zelf niet buigbaar zijn.

Tip: Wil je toch een huisnummer plakken op een gebogen oppervlakte? Kies dan voor een huisnummersticker. Deze is gemaakt van dun, zelfklevend vinyl en is perfect geschikt voor een brievenbus op kliko.

Als het huisnummer eenmaal geplakt is, hoef je je geen zorgen te maken dat deze eraf valt. De tape is namelijk bestand tegen vorst, extreme hitte, UV en water.

Om het huisnummer naderhand te verwijderen kun je deze warm maken met een föhn en met enige kracht is deze dan los te halen van het object. Eventuele lijmresten kun je daarna weghalen met schoonmaakalcohol van tenminste 70%.

Huisnummer plakken met montage kit

Is je ondergrond niet geschikt voor onze zelfklevende tape, bijvoorbeeld een baksteen? Je hebt dan ook de mogelijkheid om het huisnummer te bestellen zonder enige vorm van bevestiging.

Als je hiervoor kiest kun je op een eigen manier het huisnummer aanbrengen. In de praktijk wordt er vaak gekozen voor montagekit om het op een stevige manier te plakken op bijvoorbeeld een stenen muur of houten schutting.