RVS Naambord bij de voordeur

Wij kunnen wel stellen dat onze RVS naambordjes de meest populaire keus is bij onze klanten, en daar is natuurlijk een reden voor. Het geborstelde RVS straalt een natuurlijke luxe uit die toegepast kan worden bij elke type huis. Met een RVS naambordje bij de voordeur zit je altijd goed en geeft je huis een moderne uitstraling.

Je kunt het RVS naambord zelf ontwerpen op de website door op de gele knop 'Ontwerpen' te klikken. Uiteraard kun je ook een eigen ontwerp insturen. Neem dan hier contact met ons op.

Hoge kwaliteit naambord

Het RVS dat wij voor deze naamborden gebruiken is van het type 304 met een geborsteld oppervlakte en satijnen glans. De gravering die wij op het naambord aanbrengen is zwart en zit in het RVS gebrand. Hierdoor kan de gravering nooit vervagen en ontstaat er een heel goed contrast.

Nadat wij het RVS naambordje voor jou hebben gemaakt spuiten wij deze nog in met een beschermende spray zodat je de eerste maanden optimaal kunt genieten van het naambord

Verschillende soorten RVS Naamborden

In totaal hebben wij 3 uitvoeringen van de RVS naamborden die wel bij iedere voordeur past, namelijk:

  • Standaard: RVS Naambord met blinde bevestiging (geen zichtbare schroeven)
  • Lino: RVS Naambord met schroeven en zwarte sierdopjes
  • Moderna: RVS Naambord met zwarte achterplaat en blinde bevestiging

Hoe bevestig je het RVS naambord?

Om een RVS naambord te bevestigen zul je altijd 2 of meerdere gaten moeten boren. Afhankelijk van het type naambord brengen wij aan de achterzijde een blinde bevestiging aan, of komen en schroeven aan te pas die in de gaten kunnen worden geplaatst.

Blinde bevestiging
Als het naambord is uitgevoerd met een blinde bevestiging dan leveren wij een kartonnen boormal mee zodat je de gaten precies op de juiste plek kunt boren. De naamborden uit de serie 'Moderna' (met zwarte achterplaat) en onze standaard RVS naambordjes zijn voorzien van een dergelijke blinde bevestiging.

Schroeven of afstand houders
In de RVS naamborden serie 'Lino' worden schroeven meegeleverd waarmee je het naambord aan de muur kunt bevestigen. Wij hebben reeds de juiste gaten in het RVS gelaserd.

Bij onze kleinere type naamborden worden er fraaie zwarte afdekkapjes meegeleverd zodat de schroeven niet direct zichtbaar zijn.

Voor onze grotere types, vanaf 20x20 centimeter, worden de RVS naamborden geleverd met luxe RVS afstand houders. Dit is in onze ogen één van de mooiste oplossingen, maar natuurlijk wel iets duurder.

Zonder bevestiging
Als schroeven voor jou geen oplossing is, dan kun je dit het beste even aangeven bij de bestelling. Op verzoek kunnen wij de schroeven en/of blinde bevestiging van het naambord achterwege laten. Je kunt dan zelf iets verzinnen om het naambord te bevestigen, bijvoorbeeld met een goede kit.

Goedkoop RVS Naambord

Aangezien de RVS naamborden onze hardlopers zijn, kunnen wij het plaatmateriaal groot inkopen zodat de prijs laag blijft. Vooral de kleinere maten zijn erg goedkoop in aanschaf. Ondanks de lage prijs kun je er van uit gaan dat de kwaliteit nog steeds van topniveau is.

Liever nog een kleiner formaat? Kijk dan hier even bij onze categorie kleine naamplaatjes (RVS staat er ook tussen).

Onderhoud RVS naambord

Het materiaal RVS staat voor Roest Vast Staal, maar dat betekend niet dat er nooit roest op het materiaal kan komen. Vliegroest, of oppervlakteroest, kan voorkomen op RVS en kan heel eenvoudig verwijderd worden zonder schade aan het naambordje te brengen.

Om deze roest te voorkomen, en om de gravering donker te houden, is enig onderhoud aan het naambordje wel noodzakelijk. Na het schoonmaken kun je simpelweg het RVS naambord insmeren met een dun laagje (olijf)olie zodat het metaal beschermd blijft.