Plexiglas plaat op maat

Transparant en gekleurd Plexiglas bestellen

Wij hebben grote Plexiglazen platen op voorraad in zowel transparante als gekleurde uitvoering die wij direct tot kleinere platen kunnen snijden met onze laser. Door het materiaal groot in te kopen is de inkoop lager en daar profiteer jij gelijk van!

Het Plexiglas dat wij gebruiken is altijd van gegoten kwaliteit. Deze kwaliteit laat zich makkelijk verwerken en kan nadien ook gegraveerd worden.

Je kunt zelf de afmetingen invullen door op de gele knop 'Kies afmetingen' te klikken. Na het invullen van de lengte en breedte zal er automatisch een prijs worden berekend.

De Plexiglazen platen die wij opleveren zijn altijd aan beide zijde voorzien van een beschermende folie. Die moet je er dus afhalen voordat je de plaat in gebruik neemt.

Wij krijgen vaker mails van klanten die een transparante Plexiglazen plaat hebben besteld, maar denken dat deze wit is. Ze zijn simpelweg de folie van de plaat vergeten te halen.

Plexiglas lasersnijden

Wij snijden alle Plexiglazen platen op maat met onze krachtige lasermachine. Hierdoor kan de plaat zeer precies op maat worden gemaakt in vrijwel alle vormen.

Het bijkomende effect van het lasersnijden is dat de randen automatisch hoogglans zijn gepolijst én dat de randen niet scherp meer zijn. Je kunt onze Plexiglazen platen dus direct veilig in gebruik nemen.

Plexiglas tafelbeschermer

Ook voor het beschermen van een tafel is Plexiglas geschikt. Wij zien steeds vaker dat men een Plexiglazen plaat over een, vaak dure, tafel legt om deze te beschermen tegen vlekken en krassen.

Een bijkomende voordeel is dat Plexiglas niet zo zwaar is als glas én dat het bijna onbreekbaar is. Vaak is een plaatdikte van 3mm voldoende om als bescherming van de tafel te dienen.

Ook is Plexiglas een glad materiaal waardoor het heel makkelijk schoon te maken is. Wij gebruiken zelf ook Plexiglas op onze bureau's: niet om ze te beschermen, maar omdat het er gewoon heel strak uit ziet!

Maatwerk in Plexiglas

Naast het op maat snijden van Plexiglazen platen kunnen wij nog veel meer. Bijna elke denkbare vorm is wel te lasersnijden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het lasergraveren van Plexiglas. Wil je bijvoorbeeld een tekst of logo laten graveren? Geen probleem!

Je kunt het beste contact opnemen voor je maatwerk Plexiglas project door hier het contactformulier in te vullen. Wij zullen de aanvraag dan in behandeling nemen en een specialist zal contact opnemen om je verder te helpen.