Contact

WhatsApp

Reviews

Plexiglas plaat makkelijk online bestellen!

Bestel snel en eenvoudig online je Plexiglas plaat bij Graveco. Wij snijden deze met onze lasermachine geheel op maat voor je uit.

Met behulp van onderstaand formulier bestel je jouw eigen plaat op maat. Na het invullen van de gegevens wordt de prijs automatisch berekend, handig!

Plexiglas plaat bestellen

Lengte (max. 1000)
mm
Breedte (max. 750)
mm
Aantal
stuks
Berekening: -,-- per stuk (incl. BTW)

Plexiglas plaat op maat nodig?

Plexiglas, ook wel acrylaat of Perspex genoemd, is verkrijgbaar in vele soorten en kleuren. In de praktijk blijkt dat het echter lastig is om dit zelf op maat te maken. Daarom kun je jouw Plexiglas door Graveco precies op maat laten maken.

Wij maken gebruik van een lasermachine om de plaat precies goed te snijden zodat jij deze direct kunt gebruiken, zonder verdere nabewerking. Het bijkomend voordeel van lasersnijden is dat de randen niet scherp zijn en automatisch hoogglans van kleur zijn.

Plexiglas op maat kun je bij ons gewoon online bestellen met het bestelformulier hierboven. Na het invullen van de gegevens zie je dat de prijs direct berekend wordt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en weet je waar je aan toe bent!

Hoe gaat het in zijn werk?

  1. Kies het gewenste soort Plexiglas
  2. Vul de afmetingen in
  3. Vul het aantal platen in
  4. Voeg de plaat toe aan de winkelwagen en plaats de bestelling

Goedkoopste Plexiglas van Nederland

Nergens anders bestel je zo eenvoudig je Plexiglas als bij Graveco. Met onze transparante en concurrerende prijzen betaal je ook nooit meer teveel voor je Plexiglas. Daarnaast bestel je in een handomdraai een plaat die precies op maat voor je is gesneden.

Daarnaast rekenen wij slechts €4,95 aan verzendkosten. Vergelijk dat maar eens met andere webshops waar €15 of zelfs €25 verzendkosten geen uitzondering zijn. Ook als je maar een klein stukje Plexiglas op maat nodig hebt ben je bij ons aan het juiste adres.

Maatwerk Plexiglas plaat

Naast het contour snijden van Plexiglas kunnen wij ook gaten, sleuven en andere vormen uitsnijden met de lasermachine. Hiervoor hebben wij een technische tekening nodig, of een duidelijke (met de hand) geschetste tekening.

Voor dit maatwerk kun je het beste contact met ons opnemen en het ontwerp doormailen. Voor de mogelijkheden kun je op de pagina Plexiglas lasersnijden kijken.

Transparant en gekleurd Plexiglas bestellen

Het Plexiglas dat wij gebruiken is altijd van gegoten kwaliteit. Deze kwaliteit laat zich makkelijk verwerken en kan nadien ook gegraveerd worden.

Je kunt zelf de afmetingen invullen door op de gele knop 'Kies afmetingen' te klikken. Na het invullen van de lengte en breedte zal er automatisch een prijs worden berekend.

De Plexiglazen platen die wij opleveren zijn altijd aan beide zijde voorzien van een beschermende folie. Die moet je er dus afhalen voordat je de plaat in gebruik neemt.

Wij krijgen vaker mails van klanten die een transparante Plexiglazen plaat hebben besteld, maar denken dat deze wit is. Ze zijn simpelweg de folie van de plaat vergeten te halen.

Maatwerk in Plexiglas

Naast het op maat snijden van Plexiglazen platen kunnen wij nog veel meer. Bijna elke denkbare vorm is wel te lasersnijden. Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor het lasergraveren van Plexiglas. Wil je bijvoorbeeld een tekst of logo laten graveren? Geen probleem!

Je kunt het beste contact opnemen voor je maatwerk Plexiglas project door hier het contactformulier in te vullen. Wij zullen de aanvraag dan in behandeling nemen en een specialist zal contact opnemen om je verder te helpen.

Plexiglas Plaat Transparant 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €39,00 / m2
Plexiglas Plaat Transparant 5mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €63,50 / m2
Plexiglas Plaat Transparant 8mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €95,00 / m2
Plexiglas Plaat Wit hoogglans 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €43,00 / m2
Plexiglas Plaat Wit hoogglans 5mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €75,50 / m2
Plexiglas Plaat Wit hoogglans 8mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €114,00 / m2
Plexiglas Plaat Zwart hoogglans 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €43,00 / m2
Plexiglas Plaat Zwart hoogglans 5mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €73,50 / m2
Plexiglas Plaat Zwart hoogglans 8mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €114,00 / m2