Zwart Huisnummer

...

Klein Zwart Huisnummer 15 cm

Deze kleine zwarte huisnummers met een hoogte van 15 centimeter zijn de goedkoopste huisnummers in onze collectie. Ondanks het kleine formaat zijn ze goed leesbaar vanaf de straat én voldoen ze aan de wettelijke eisen voor huisnummers.

Bekijk producten
...

Zwart Huisnummer 20 cm

Deze moderne zwarte huisnummers met een hoogte van 20 centimeter zijn ons meest verkocht model. De hoogte van 20 cm zorgt ervoor dat ze duidelijk leesbaar zijn vanaf een afstandje.

Bekijk producten
...

Zwart Huisnummer 25 cm

Een mooi zwart huisnummer met een hoogte van ruim 25 centimeter is groot genoeg om van een afstand duidelijk te lezen. Deze huisnummers worden gemaakt van 8mm dik Acrylaat (kunststof), is geschikt voor buiten en verkleurd niet.

Bekijk producten
...

Groot Zwart Huisnummer 30 cm (XL)

Een zwart huisnummer in een XL formaat is maar liefst 30 centimeter hoog en valt daarom heel goed op. Onze XL huisnummers zijn de goedkoopste op het internet zodat je waar voor je geld krijgt, inclusief garantie!

Bekijk producten
...

Groot Zwart Huisnummer 50 cm (XXL)

Het zwart huisnummer met een XXL formaat is maar liefst 50 centimeter hoog en valt daarom heel goed op! Daarnaast zijn onze XXL huisnummers de goedkoopste op het internet zodat je waar voor je geld krijgt, inclusief garantie!

Bekijk producten

Zwart Huisnummer van Plexiglas

Plexiglas, ook wel bekend onder de naam Perspex en Acrylaat, is een kunststof dat door-en-door gekleurd is en geschikt is voor buiten. Bij onze zwarte huisnummers betekend dat deze nooit kunnen vervagen of verkleuren door de zon.

Daarnaast worden het zwart huisnummer volledig van plastic gemaakt zodat het niet kan gaan roesten. Zo heb je dus jarenlang plezier van dit mooie product.

Een zwart huisnummer komt het beste tot haar recht bij een lichte achtergrondkleur. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: wit, geel, lichtgrijs of een lichte rode baksteen. Bij donkere muurstenen is het lastiger om het zwarte nummer goed te lezen, dan kun je het beste kiezen voor onze witte huisnummers (bekijken).

Wij hebben een aantal formaten van de zwarte huisnummers op voorraad, namelijk:

  • 15 centimeter
  • 20 centimeter
  • 25 centimeter
  • 30 centimeter
  • 50 centimeter

Deze kunnen dus direct geleverd worden. Ook kunnen wij maatwerk leveren, bijvoorbeeld een afwijkende grootte of lettertype. Hiervoor neem je het beste even contact met ons op.

Ook mat zwarte huisnummers

Naast de standaard glanzende huisnummers hebben wij ook mat zwarte huisnummers. Doordat deze een egaal gematteerd oppervlakte hebben krijgen ze een mysterieuze uitstraling. Vooral bij nieuwe huizen zien wij dat er veel vraag is naar de mat zwarte uitvoering.

Een bijkomende voordeel is dat de zon niet op het matte oppervlakte kan weerkaatsen naar iemand dit op de straat staat.

Onzichtbare bevestiging aan de muur

Het huisnummer voorzien wij aan de achterzijde van een aantal dopjes die in de muur geklikt kunnen worden. Hiervoor is het wel noodzakelijk om enkele gaten te boren.

De gaten kun je makkelijk boren met de bijgeleverde boormal. Hierdoor krijg je de gaten de eerste keer precies op de juiste plek geboord.

Wil je liever niet in je muur boren? Je kunt het zwarte huisnummer dan tegen de muur kitten met bijvoorbeeld Zettex MS40. Als je dit gaat doen, dan graag even aangeven bij het plaatsen van de bestelling zodat wij de dopjes niet op de achterkant van het huisnummer zetten.

Een zwart huisnummer op maat bestellen

Wij snappen goed dat iedereen een eigen smaak heeft, en soms vallen onze lettertypes nou eenmaal niet in de smaak. Ook voor maatwerk zwarte huisnummers kun je bij ons terecht. Neem even contact met ons op met het gewenste lettertype en wij gaan het voor je regelen, zonder meerprijs!