Contact

WhatsApp

Reviews

Rond Plexiglas makkelijk online bestellen

Bestel snel en eenvoudig online je rond Plexiglas bij Graveco! Wij snijden deze met onze lasermachine geheel op maat voor je uit.

Met behulp van onderstaand formulier bestel je jouw eigen cirkel op maat. Na het invullen van de gegevens wordt de prijs automatisch berekend, handig!

Rond Plexiglas bestellen

Diameter
mm
Aantal
stuks
Berekening: -,-- per stuk (incl. BTW)

Plexiglas cirkel op maat

Rond Plexiglas is toepasbaar in enorm veel gebieden. Uiteenlopend van verlichting, tafelbladen, kunstwerken, afdichtingen en.. nou ja, het zijn er teveel om op te noemen.

Doordat het Plexiglas lasergesneden wordt is het niet alleen perfect rond, maar ook zijn de randen direct hoogglans gepolijst.

Begin niet zelf met het op maat zagen van rond Plexiglas met een figuurzaagje en ontdek het gemak van Graveco. Professioneel Plexiglas op maat gesneden tegen een hele vriendelijke prijs.

Rond Plexiglas tafelblad

Ook kan rond Plexiglas goed worden ingezet om een (kostbare) tafel te beschermen. Je kunt de cirkel dat gebruiken om over de ronde tafel te leggen zodat het beschermd wordt tegen krassen, beschadigingen of viezigheid.

rond plexiglas tafelblad als bescherming

Dit ronde Plexiglas is 20 keer sterker dan glas en nagenoeg onbreekbaar als het op je tafel ligt. Ik denk dat eerder de tafel breekt dan de Plexiglazen cirkel ;-).

Aangezien het ronde Plexiglas volledig wordt ondersteund door de tafel heb je slechts een dikte van 3mm nodig om je tafel te beschermen.

Let wel op dat Plexiglas wel krasgevoelig is. Bij het schoonmaken kun je het beste een zacht (microvezel) doekje gebruiken en liever geen schuurspons. Het werkt ideaal als je een water-zeep oplossing op het Plexiglas spuit en het een minuutje laat inweken.

Hulpmiddel ronde taart afsmeren

Veel van onze klanten die rond Plexiglas bij ons bestellen geven aan dat ze het willen gebruiken om hun taarten heel strak af te smeren, iets wat uit de losse hand een enorme uitdaging is.

Door een Plexiglazen cirkel boven en onder op je taart te leggen kun je ze gebruiken als hulpmiddel bij het afsmeren van de botercrème.Het resultaat? Je botercrème zit er superstrak op en je taart is perfect rond!

Over het algemeen is een cirkel met een dikte van 3mm meer dan genoeg. Bij ons kun je ook de diameter zelf bepalen.

Hoe je dat precies doet kun je in het filmpje hieronder heel goed zien. Voor het afsmeren van de botercrème kun je trouwens ook rechthoekig Plexiglas gebruiken die je hier op maat kunt kopen.

Andere vormen uit Plexiglas snijden

Aangezien wij alles op maat snijden is het natuurlijk ook mogelijk om afwijkende vormen uit te snijden. Driehoeken, ringen, veelhoeken.. je kunt het zo gek niet bedenken en het kan uitgesneden worden. De enige beperking zijn de  maximale afmetingen van 100x80cm.

Het beste neem je hier even contact met ons op met hetgeen dat je nodig hebt.

Rond Plexiglas Transparant 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €39,00 / m2
Rond Plexiglas Transparant 5mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €64,00 / m2
Rond Plexiglas Transparant 8mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €95,00 / m2
Rond Plexiglas Mat / Frost 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €49,00 / m2
Rond Plexiglas Wit hoogglans 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €43,00 / m2
Rond Plexiglas Wit hoogglans 5mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €74,00 / m2
Rond Plexiglas Wit hoogglans 8mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €114,00 / m2
Rond Plexiglas Zwart hoogglans 3mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €43,00 / m2
Rond Plexiglas Zwart hoogglans 5mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €74,00 / m2
Rond Plexiglas Zwart hoogglans 8mm
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €114,00 / m2