Contact

WhatsApp

Reviews

Kunststof Naambordjes

Als je op zoek bent naar een goedkoop en onderhoudsvriendelijk naambordje, dan zijn onze plastic naamborden de perfecte keuze! Plastic hoeft helemaal niet lelijk te zijn, en dat bevestigen deze prachtige naambordjes.

Kunststof Naambordje RVS Look 16 x 8 cm
15%
OFF
Levertijd 3 - 5 dagen
€20,00 €17,00
Kunststof Naambord met walnoot houtlook
Levertijd 2 - 3 dagen
vanaf €29,00

Plastic naambordjes: goedkoop en onderhoudsvriendelijk

Voor ons zijn ze gemakkelijk op maat te snijden en te graveren wat zich terugvertaald in een goedkoop naambordje. De toplaag is voorzien van een kleur of structuur zodat het plastic naamplaatje er niet goedkoop uitziet.

Daarbij wordt de tekst in het materiaal gegraveerd zodat de letters van het plastic naamplaatje nooit los kunnen gaan of gaan vervagen. Je hoeft dus zeker niet voorzichtig te zijn tijdens het schoonmaken ;-).

Kunststof naamplaatjes met een RVS Look

De meeste populaire kunststof naamplaatjes zijn die met de RVS Look toplaag. Zoals al eerder genoemd zijn deze plaatjes voorzien van een gestructureerde toplaag en in dit geval lijken ze net op echt RVS.

De kleur van de gegraveerde letters zijn altijd zwart zodat er een goed contrast ontstaat en het kunststof naamplaatjes makkelijk leesbaar is.

In het naambordje zitten 4 gaten waarmee je deze met schroeven tegen de muur kunt bevestigen. Op elke schroef kun je een zwart plastic sier dopjes zetten zodat de schroeven niet zichtbaar zijn.

Al bij al hebben deze kunststof naamborden met RVS look een erg mooie uitstraling.