Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews

Huisnummer met verlichting

Val ook in het donker op

Ben je op zoek naar een huisnummer met licht dat in het donker goed leesbaar is én hecht je waarde aan de uitstraling? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij maken namelijk verlichte huisnummers in onze eigen werkplaats met oog op kwaliteit en vormgeving.

De standaard huisnummers met licht die je elders ziet zijn niet meer van deze tijd. Kijk hieronder ons prachtige aanbod en oordeel zelf! Welk verlicht huisnummer vind jij mooi?

Verlicht huisnummer 20cm hoog

Verlicht huisnummer 30cm hoog

Alle verlichte huisnummers op een rij

De mooiste huisnummers met licht

Het aanbod van huisnummers met licht zijn erg beperkt in Nederland. Veel concurrenten hebben simpelweg een plastic lampje waarop huisnummer stickers zijn geplakt. Dat is in onze ogen echt niet meer van deze tijd, en het kan véél beter en mooier. Wij hebben daarom onze eigen reeks huisnummers met licht uitgebracht die gezien mogen worden!

Zwart huisnummer met licht
Wie voor een huisnummer kiest, kiest vaak voor een prachtig mat zwart huisnummer. Het past bij vrijwel elk type huis en is altijd goed leesbaar.. behalve in het donker. Onze zwarte losse huisnummers met licht bieden daarbij de oplossing! In de avond zijn deze namelijk voorzien van een achtergrond verlichting waardoor ze zelfs op grote afstand erg goed leesbaar zijn. Overdag is het natuurlijk ook een prachtig huisnummer op te zien.

Huisnummer bord met verlichting
Een los verlicht huisnummer kan duur worden als je huisnummer uit meer dan 1 cijfer bestaat. Als tussenoplossing, en zeker niet van minder kwaliteit, is een verlicht huisnummerbord de perfecte oplossing.

Bij dit type bordje worden de cijfers indirect verlicht vanaf de achterzijde waardoor ze in de avond goed leesbaar blijven. Het bijkomende voordeel is dat je dit bordje geheel naar eigen smaak kunt ontwerpen, en je dus niet gebonden bent aan een standaard lettertype.

Gegraveerd Plexiglas met LED verlichting
Tot slot is er ook nog keuze uit een bordje dat gemaakt is van gegraveerd Plexiglas met ingebouwde LED verlichting. Hierbij wordt het huisnummer gegraveerd op het transparante Plexiglas, welke de kleur van de LEDs zal aannemen zodra deze wordt ingeschakeld. Om de zichtbaarheid overdag te vergroten is het aan te raden om een zwarte achterplaat erbij te bestellen.

Kies voor kwaliteit van Graveco

Als je een verlicht huisnummer koopt bij Graveco dan ben je verzekerd van een écht kwaliteitsproduct. Wij produceren deze namelijk in onze eigen werkplaats en gebruik hiervoor uitsluitend duurzame materialen met een lange levensduur.

Het enige stukje techniek dat onderhevig is aan slijtage is de LED verlichting. Zoals je weet hebben deze lampjes niet het eeuwige leven en zullen na verloop van tijd stuk gaan. Bij al onze verlichte huisnummers is de LED verlichting eenvoudig achteraf te vervangen. Hierdoor hoef je niet een compleet niet huisnummer aan te schaffen, en scheelt dus enorm in de kosten.

Waarom geen huisnummer op zonne-energie?

Om de uitstraling en functionaliteit van een verlicht huisnummer te waarborgen hebben wij besloten om deze niet op zonne-energie te laten werken. De meeste ingebouwde zonnepaneeltje kunnen niet genoeg energie opslaan om het huisnummer de hele nacht continue te laten branden. De verlichte huisnummers die wij verkopen kunnen uitsluitend via een meegeleverde adapter op het lichtnet aangesloten worden.

Vooral in de winter, als de dagen kort zijn, zijn huisnummers op zonne-energie een grote ergernis. Bij lage temperaturen heeft de batterij minder capaciteit én er is veel te weinig licht om de batterijen goed op te laden. Al bij al betekend dit dat je huisnummer na 3 of 4 uur alweer geen licht meer afgeeft. Dat zou betekenen dat de hele functionaliteit van het verlicht huisnummer komt te vervallen.. rond een uur op 9 's avonds, zonde!