Contact

WhatsApp

Reviews

RVS Huisnummers

Met een huisnummer van RVS kun je jouw entree een luxe en moderne uitstraling geven. Bij ons is er keuze uit losse huisnummers, maar ook huisnummerborden waarop RVS is verwerkt. Welke vind jij mooi?

Het meest populaire binnen deze categorie zijn echter de losse cijfers van RVS, ook wel Roestvrij staal genoemd. Deze zijn verkrijgbaar vanaf 12 centimeter tot maar liefst 50 centimeter hoog! Nog groter? Dat kan: neem gerust contact op.

Los huisnummer van Roestvrij staal

Onze collectie RVS huisnummers hebben wij standaard op voorraad waardoor je deze snel in huis hebt en ze daarom tegen een lage prijs kunnen aanbieden. Hierbij is er keuze uit cijfers met een hoogte vanaf 12 centimeter tot en met 50 centimeter.

Het oppervlakte van de huisnummers is geborsteld RVS waarbij de lijntjes van links naar rechts lopen. Door deze afwerking krijgt het metaal een egale uitstraling en een prachtige satijnen glans.

Onderhoud RVS huisnummer
RVS staat voor Roestvrij staal, dat betekend dat het minder gevoelig is voor roest. Echter kan het wel voorkomen dat er vliegroest op het RVS neerslaat, maar dat is eenvoudig weer te verwijderen. Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, dus bij een RVS huisnummer moet je rekening houden dat je het elke paar maanden even schoonmaakt en inwrijft met een laagje RVS reiniger of olijfolie. Zo blijft je huisnummer zijn mooie uitstraling behouden.

RVS Huisnummer monteren

Om de luxe uitstraling van RVS te behouden, kan het huisnummer gemonteerd worden zonder zichtbare schroeven. Bij het bestellen heb je deze keuze om te kiezen welke manier van bevestigen je wenst: blinde bevestiging zonder zichtbare schroeven, zelfklevend of geen bevestiging.

Blinde bevestiging
Kies je voor blinde bevestiging, dan moet je er rekening mee houden dat er gaten geboord moeten worden in de muur. Dit gaat erg handig met de meegeleverde boormal zodat je de gaten precies op de juiste plek boort.

Zelfklevend
Daarnaast kunnen wij ook een zelfklevende tape aanbrengen aan de achterkant van het RVS huisnummer. Zodoende kun je het nummer op elke vlakke, gladde ondergrond plakken zoals bijvoorbeeld: glas, lakwerk, metaal, brievenbussen, kliko's, etc. Op een oneffen of korrelige ondergrond plakt de zelfklevende tape niet zo goed.

Zonder bevestiging
Wil je niet boren en is de zelfklevende oplossing niets voor jou? Dan kan het RVS huisnummer ook geleverd worden zonder bevestiging. Je kunt deze dan op een eigen manier monteren, bijvoorbeeld met montage kit.

Een ander soort huisnummer van RVS

Naast de losse RVS huisnummers is er ook nog keuze uit een aantal andere huisnummers die van RVS gemaakt zijn, of welke RVS onderdelen bevatten.

Zo is ons RVS huisnummerbord met zwarte cijfers erg mooi, of wat dacht je van een RVS Look kunststof huisnummer dat geheel onderhoudsvrij is?

Staat jouw stijl er niet tussen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor maatwerk te bespreken.