RVS Huisnummers

...

Klein RVS Huisnummer 15 cm

Bekijk hier onze collectie kleine RVS huisnummers met een hoogte van slechts 15 centimeter.

Bekijk producten
...

RVS Huisnummer 20 cm

Bekijk hier onze collectie RVS huisnummers met een hoogte van 20 centimeter.

Bekijk producten
...

Groot RVS Huisnummer 30 cm (XL)

Bekijk hier onze collectie grote RVS huisnummers met een hoogte van 30 centimeter (XL formaat)

Bekijk producten
...

Groot RVS Huisnummer 50 cm (XXL)

Bekijk hier onze collectie extra grote RVS huisnummers met een hoogte van 50 centimeter (XXL formaat)

Bekijk producten
rvs huisnummer aan de gevel

Losse RVS huisnummers

Van de vele verschillende huisnummers die wij aanbieden zijn de RVS huisnummers toch echt wel het meest populair. En dat is natuurlijk niet voor niets!

Onze losse RVS huisnummers zijn gemaakt van dik geborsteld RVS met een mooie satijnen glans. Ze worden volledig op maat lasergesneden en zijn voorzien van een blinde bevestiging (geen zichtbare schroeven).

Door de strakke afwerking zijn deze RVS nummers prachtig om te zien en geven je entree een luxe uitstraling. Ook heb je weinig onderhoud aan een huisnummer van RVS. Af en toe een schoonvegen en een dun laagje olijfolie aanbrengen en het kan er weer maanden tegenaan!

Wil je ook een naam bij de RVS huisnummers? Kijk dan hier eens naar onze mooie collectie RVS naamborden.

Wij hebben de meeste kleine RVS huisnummers op voorraad en maken de grote cijfers op bestelling. Momenteel hebben wij de volgende maten RVS nummers in ons assortiment:

  • 15 centimeter
  • 20 centimeter
  • 30 centimeter
  • 50 centimeter

Neem gerust contact op als je een andere maat of lettertype RVS huisnummer wenst. Wij helpen je graag verder als het om maatwerk gaat!

RVS huisnummer ophangen

Bij het kiezen van het RVS huisnummer zijn er drie mogelijkheden om deze te bevestigen. Wij kunnen bijvoorbeeld een blinde bevestiging aanbrengen zodat je het nummer tegen de muur kunt schroeven. Maar het is ook mogelijk om een sterke dubbelzijdige tape aan de achterzijde van het RVS huisnummer te plaatsen. Of helemaal geen bevestiging natuurlijk, dan kun je zelf het RVS nummer kitten.

Blinde bevestiging zonder zichtbare schroeven

Aan de achterkant van het RVS plakken wij een dunne Plexiglazen plaat waarop wij kleine dopjes lijmen. Deze dopjes klikken op tegendelen die je in de muur moet boren.

Met behulp van de handige meegeleverde boormal boor je in 1 keer de gaten precies op de juiste plek. Pluggen erin, dopjes vastschroeven en je klik het RVS huisnummer gemakkelijk tegen de muur.

Zelfklevend RVS huisnummer

Voor een gladde ondergrond zoals bijvoorbeeld een brievenbus, glas, lakwerk en kunststof is een RVS huisnummer met zelfklevende achterzijde de beste optie.

Hierdoor hoef je geen gaten te boren in het materiaal en je plakt dus direct het RVS huisnummer tegen deze gladde ondergrond. Aangezien wij gebruik maken van een hele sterke dubbelzijdige tape kunnen je het nummer ook buiten ophangen, het zal niet loslaten.

Huisnummer van RVS zelf plakken

Wil je niet boren en is je ondergrond niet glad waardoor je geen zelfklevende achterzijde kunt gebruiken? Dan kunnen wij ook het RVS huisnummer zonder enige vorm van bevestiging leveren.

Je kunt dan zelf met een goede kit, of op een andere manier, het huisnummer op de gewenste plaats hangen.

Onderhoud van je RVS huisnummer

Het onderhouden van een RVS huisnummer is heel eenvoudig. Veeg het simpelweg schoon en wrijf er een dun laagje olijfolie op om het metaal te beschermen.

Toch kan het voorkomen dat er vliegroest op het RVS huisnummer terecht komt, geen probleem! Deze roest zit op het RVS en tast het metaal zelf niet aan. Je kunt dit eenvoudig verwijderen met bijvoorbeeld HG Roestoplosser. Ook zou je een fijne staalwol kunnen gebruiken om het weg te halen, maar let dan wel op dat je in de borstelrichting van het RVS beweegt.

RVS Huisnummer op maat gemaakt

Zijn onze RVS huisnummers toch niet helemaal wat je zocht? Wij maken graag jouw gewenste RVS huisnummer volledig op maat! Hiervoor hoef je alleen aan te geven hoe groot het moet worden en welk lettertype er gebruikt moet worden. Hiervoor neem je het beste even contact met ons op.