Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews

VvE Naamplaatjes

Naamplaatje met zwarte letters bestellen

Ben je als particulier op zoek naar een klein naamkaartje? Kijk dan hier bij de categorie 'Kunststof naamplaatjes'. Je kunt dan direct een naamkaartje ontwerpen in elke gewenste maat tussen de 60x15mm en 120x40mm!

Naamplaatje in VvE huisstijl

Voor een Vereniging van Eigenaren (VvE) naamkaartje of bewegwijzering, ongeacht hoeveel eigenaren er zijn, is één punt heel belangrijk: een uniforme uitstraling! Niets is zo vervelend als iedereen op eigen houtje maar naamkaartjes gaat aanbrengen van verschillende kleuren, materialen of wat dan ook. Ja, zelfs handgeschreven stukjes tape komen voor!

zelfgemaakte naamplaatjes op rommelig bellentableau

Wij merken dat regelmatig VvE's contact met ons opnemen om alle naamkaartjes en nummerplaatjes te vervangen, en die klus gaan wij graag aan!

Eigen huisstijl
Bij Graveco is alles maatwerk en dus ook de naam- en nummerplaatjes voor jullie VvE. Wij snijden de kaartjes tot op de millimeter precies uit zodat het altijd past, ook in bijvoorbeeld bestaande bellentableau's of kaartjeshouders.

Standaard zijn de naam- en nummerplaatjes uitgevoerd met een witte achtergrond en zwarte tekst, maar wij hebben ook mooie kunststof plaatjes met een RVS Look.

kunststof naam- en nummerkaartjes RVS look op bellentableau

Nadat de kleur, de maten, het lettertype en de lettergrootte zijn gekozen voor jullie VvE slaan wij deze huisstijl op in ons systeem. Hierdoor beschikken wij over de juiste ontwerpbestanden om vervolgbestellingen correct uit te voeren.

Makkelijk te bestellen
Als wij eenmaal jullie huisstijl hebben ontvangen is het bestellen van een naamkaartje voor jullie VvE heel gemakkelijk. Je kunt simpelweg een mail sturen met de gewenste naam die gemaakt moet worden en wij regelen de rest!

Eventueel kun je ons ook een inkooporder sturen, of wij nemen het naamkaartje op in onze website zodat je online kunt bestellen.

Nummerkaartjes
Naast de standaard naamkaartjes kunnen wij ook kleine nummerkaartjes op maat maken voor de VvE. Deze worden onder andere gebruikt aan de binnen- en buitenkant van de brievenbusdeurtjes, of naast de naam bij het bellentableau aan de entree van het pand.

VvE nummerplaatjes op een RVS bellentableau

Wat kost een VvE naamplaatje?

Afhankelijk van de afmetingen en hoeveelheid kaartjes die jullie afnemen kan onderstaande prijs aangehouden worden. Het aantal tekens, de manier van bevestigen en plaatdikte hebben geen invloed op de prijs.

Wil je alle plaatjes binnen de VvE vervangen voor een compleet nieuwe, constante uitstraling? Neem dan even contact met ons op voor een maatwerk offerte, vaak is er een korting mogelijk.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Afmetingen1+5+10+
15x15mm tot 60x15mm (nummerplaatje)€5,00€3,75€3,00
60x15mm tot 120x40mm (naamplaatje)€8,00€7,00€6,00
Groter dan 120x40mm (maatwerk)Op aanvraag

Gegraveerd naamplaatje voor VvE

Het naamplaatje dat wij voor velen VvE's maken worden professioneel uitgevoerd en verdiept gegraveerd met een lasermachine. Door het kaartje te graveren zit de tekst er permanent in en kan het niet gaan vervagen.

De lasermachine die wij gebruiken is zeer nauwkeurig en zelfs de kleinste details kunnen dus gegraveerd worden. Als je om welke reden dan ook een sierlijk of afwijkend lettertype wenst dan kunnen wij dat gewoon realiseren.

Bij het traditioneel frezen van een VvE naamplaatje is het lettertype vaak beperkt, en de dikte van de frees (vaak 1mm) bepaald de uitstraling. Met een laser kan het veel beter (en mooier). De laserstraal heeft een diameter van slechts 0.05mm, 20 maal dunner dan een frees, waardoor de tekst op het naamplaatje er zéér precies op zit in elk lettertype. Daarnaast kost het laseren van een kaartje veel minder tijd en scheelt dus enorm in de kosten.

witte naamplaatjes van VvE op bellentableau

Eenvoudige montage van het naamplaatje

Bij ons is alles maatwerk en wij passen onze VvE naamplaatjes daarom graag aan naar jullie wensen, ook als het gaat om het bevestigen van de kaartjes.

Over het algemeen kunnen de naamplaatjes op drie verschillende manieren bevestigd worden, namelijk: zelfklevende achterzijde, schroefbevestiging of klemmen. Als er behoefte is aan een andere manier van monteren, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Zelfklevend
Bij de zelfklevende montage brengen wij een sterke dubbelzijdige tape aan op de achterkant van het naamplaatje. Je kunt het plaatje dan plakken op vrijwel elke gladde ondergrond, zoals bijvoorbeeld: glas, lakwerk, RVS, aluminium en dergelijke.

De zelfklevende tape die wij gebruiken is van 3M (type 468MP) en heeft een zeer hoge kleefkracht. Dit betekend dat het makkelijk plakt en moeilijk weg te halen is. Hiermee wordt snel vandalisme onaantrekkelijk gemaakt, maar met enige moeite is het naamplaatje wel weer te verwijderen als dat in de toekomst nodig is.

Het mooie van een zelfklevend naamplaatje is dat er geen zichtbare schroeven zijn en het geheel een strak uiterlijk krijgt.

Schroeven
Ook kunnen de naamplaatjes worden voorzien van 2 kleine gaatjes aan de zijkanten zodat je deze kunt vastschroeven tegen de muur of ander voorwerp. Let er wel op dat de schroeven enige ruimte in beslag nemen waardoor er dus minder tekst op het plaatje gegraveerd kan worden.

Het voordeel van een naamplaatje dat met schroeven vast zit is dat het makkelijk te verwisselen is én het stevig vast zit.

Zonder bevestiging
Als het naamplaatje niet gekleefd of geschroefd kan worden, dan kunnen wij het kaartje ook uitvoeren zonder enige vorm van bevestiging. Je zou het naamkaartje bijvoorbeeld in een houder kunnen schuiven, of zelfs klemmen.