Contact

WhatsApp

Reviews

Huisnummerbord bestellen

Men denkt bij een huisnummerbord vaak aan de standaard witte plaatjes met zwarte cijfer. Dit kan natuurlijk zijn wat je wilt, maar er is zoveel meer keuze! Bij Graveco kun je kiezen uit een heel divers aanbod van verschillende kleuren en materialen die je geheel op maat kunt laten maken.

Kies bijvoorbeeld voor een populair mat zwart huisnummerbord met witte cijfers of een luxe bordje van RVS. Ook een huisnummerbordje met naam behoort tot de mogelijkheden. Welke vind jij mooi?

Zelf ontwerpen
Kunststof Huisnummerbord RVS Look
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €20,00
Zelf ontwerpen
RVS Huisnummerbord
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €27,00
Zelf ontwerpen
Goedkoop Wit Huisnummerbord met zwarte cijfers
Zelf ontwerpen
Wit huisnummerbord met 3D cijfers - 12x12cm
Zelf ontwerpen
Zwart huisnummerbord met 3D cijfers RVS look - 12x12cm
Zelf ontwerpen
Zwart huisnummerbord met witte 3D cijfers - 12x12cm

Wat is een huisnummerbord?

Een huisnummerbord is een eenvoudig plaatje waarop een huisnummer wordt aangebracht. Kenmerkend is een groot contrast tussen de dragende plaat en het huisnummer zodat het makkelijk leesbaar is. Het meest voorkomende huisnummerbordje is wit van kleur en heeft zwarte letters.

Je kunt voor een huisnummerbord kiezen als je liever geen groot huisnummer aan je huis wilt hangen. Ook zijn deze bordjes redelijk goedkoop zodat je niet teveel hoeft te investeren om je huisnummer op een mooie manier weer te geven.

Diverse soorten huisnummerbordjes

Het meest voorkomende type huisnummerbordje zijn de bekende witte plaatjes waarop een zwart cijfer is aangebracht. Deze zijn over het algemeen het goedkoopst en altijd goed leesbaar, zelfs vanaf een afstand. Het nadeel is dat zo bordje zo standaard en klassiek uitziet. Het kan heel mooi staan, maar past wellicht niet bij jouw stijl.

Mat zwart
Bij Graveco hebben wij daarom een groot assortiment van verschillende soorten huisnummerbordjes zodat er altijd wel eentje tussen zit die bij jouw woning past. Zo is ons mat zwarte bordje met witte cijfers erg populair. Bi dit type bordje steekt het cijfer een beetje uit, waardoor het een 3D effect krijgt.

Cortenstaal
Of wat dacht je van een huisnummerbordje van Cortenstaal? Met onze laser snijden wij jouw huisnummer uit het bordje zodat je erdoorheen kunt kijken. Ook gaat het vanzelf prachtig roesten waardoor je echt een industriële uitstraling krijgt. Nog een bijkomende voordeel: zo een huisnummerbordje hoef je nooit te onderhouden!

Met LED verlichting
Uniek in Nederland zijn de huisnummerbordjes waarin LED verlichting zit verwerkt. Hierdoor is je huisnummer zowel overdag als in de avond uitstekend leesbaar!

Huisnummerbord met naam ontwerpen

Bij sommige huisnummerbordjes is het ook mogelijk om een naam erbij te laten drukken. Zo heb je in feite één bordje waarop het huisnummer en je (familie)naam op staat. Met onze handige ontwerp tool kun je jouw eigen bordje ontwerpen. Hierbij is er keuze uit vele mooie lettertypes zodat je deze geheel naar eigen smaak kunt indelen.

Bekijk anders ook eens onze categorie Naamborden. Daar heb je de meeste keuzevrijheid als je een huisnummerbord met naam wilt laten maken.

Huisnummerbord bestellen

Op deze pagina vind je ons complete aanbod van huisnummerbordjes die je online kunt bestellen. Kies er eentje uit die je leuk vindt en pas deze geheel naar eigen wens aan met onze online ontwerp pagina. Wij zullen dit bordje dan precies maken zoals jij het besteld hebt!

Kom je er niet goed uit, of wil je een eigen ontwerp insturen? Mail ons dan gerust en wij zullen dan de mogelijkheden bekijken.