Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews

Naambordje bestellen

Een mooi naambordje bestellen doe je natuurlijk bij Graveco. Gegarandeerd het grootste én mooiste assortiment naambordjes die je ook nog eens zelf online kunt ontwerpen! Er is keuze uit zoveel soorten en maten dat er altijd wel eentje tussenzit die bij jou past. Welk vind jij mooi?

Alles wordt in ons eigen werkplaats gemaakt zodat de prijs laag gehouden kan worden terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft. Heb je ergens een naambordje gezien, maar staat die niet in onze lijst? Stuur gerust een mail naar ons om de mogelijkheden te bespreken.

RVS Naambord bestellen

Voor een neutrale uitstraling kies je voor een RVS naambord. Het meest populaire model is de gelaserde variant waarbij wij jouw ontwerp in de plaat branden. Met dit type naambord kun je eigenlijk niet de mist in gaan.

Zelf ontwerpen
Gelaserd RVS naambord
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €27,00
Zelf ontwerpen
Gelaserd RVS naambord met zwarte sierdopjes
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €27,00
Zelf ontwerpen
Modern RVS Naambord met huisnummer
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €49,00
Zelf ontwerpen
RVS Naambord met huisnummer lasergesneden 20x30cm

Let er bij het bestellen van dit naambord op dat RVS wel enig onderhoud vereist, met name in de kustgebieden. Eens in de paar maanden reinigen met een RVS reiniger is aan te bevelen om vliegroest te voorkomen.

Cortenstaal naambord kopen

Een naambord van Cortenstaal koop je als je gaat voor een echte industriële uitstraling. Dit bordje zal namelijk volledig gaan roesten en hoef je daarom ook niet te onderhouden. Met de laser snijden wij jouw ontwerp uit de plaat.

Zelf ontwerpen
Lasergesneden Cortenstaal Naambord
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €90,00
Zelf ontwerpen
Cortenstaal bordje met huisnummer en naam 30x15cm

Naambord met LED verlichting kopen

Val zowel overdag als in het donker goed op met een uniek verlicht naambord. Dit product maken wij volledig in eigen werkplaats, geheel naar jouw ontwerp. Met behulp van lasergraveren zetten wij jouw ontwerp in het naambord zodat alleen de gegraveerde delen verlicht zullen worden. Dit geeft een absoluut uniek en modern effect.

Zelf ontwerpen
Plexiglas LED verlicht naambord
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €89,00

Houten naambordje voor buiten

Een naambord van hout geeft een natuurlijke uitstraling aan de entree van je huis. Onze houten naamborden worden intensief behandeld zodat ze ook zonder problemen buiten opgehangen kunnen worden.

Zelf ontwerpen
Zwart Houten Naambord voor buiten
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €45,00
Zelf ontwerpen
Gebeitst Houten Naambord voor buiten
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €45,00
Kunststof Naambord met walnoot houtlook
Levertijd 2 - 3 dagen
vanaf €29,00

Bestel een leistenen naambord

Naambordje van eerste keus leisteen. Leisteen heeft door het natuurlijke splijtoppervlak een robuust en grillig uiterlijk en is bovendien zeer duurzaam. Door de natuurlijke steenstructuur is elk naambord van leisteen een uniek product.

Zelf ontwerpen
Leisteen Naambord Rechthoekig
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €49,00
Zelf ontwerpen
Leisteen Naambord Ovaal
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €55,00

Straatnaambord laten maken

Altijd al een eigen straatnaambord willen hebben? Bij Graveco kun je een straatnaambord laten maken met jouw eigen tekst erop! Ook hebben wij het echte ANWB lettertype in huis zodat het bordje net echt lijkt.

Zelf ontwerpen
Kunststof Straatnaambord met eigen tekst
Zelf ontwerpen
Origineel Straatnaambord zonder ondertekst
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €59,00
Zelf ontwerpen
Origineel Straatnaambord met ondertekst
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €59,00

Klein naamplaatje nodig?

Niet iedereen heeft behoefte aan een groot naambord bij de voordeur. Wij hebben een aantal kleine, goedkope naamplaatjes die je direct op de voordeur of brievenbus kunt plakken. Zo heb je toch een professioneel uitziend naamplaatje zonder te veel poespas.

Zelf ontwerpen
Zelfklevend RVS Naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €10,00
Zelf ontwerpen
RVS Naamplaatje met gaten
Levertijd 1 - 3 dagen
vanaf €10,00
Zelf ontwerpen
Zelfklevend wit naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
€5,00
Zelf ontwerpen
Zelfklevend zwart naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
€5,00
Zelf ontwerpen
RVS Look naamplaatje
Levertijd 1 - 3 dagen
€5,00
Zelf ontwerpen
Zelfklevend Goud Look naamplaatje

Naambordje kopen bij Graveco

Wij maken sinds 2010 naambordjes en hebben ons aanbod in de loop der jaren flink uitgebreid. Hierdoor kan er wel gesteld worden dat wij het grootste assortiment hebben zodat er altijd een model tussenzit dat perfect is voor jou. Koop je een naambordje bij Graveco, dan weet je zeker dat je kwaliteit ontvangt.

Hoe kan ik een naambordje bestellen?

Bij Graveco maken wij jouw naambordje volledig naar wens. Met ons handige online ontwerpprogramma kun jij vanuit thuis een eigen naambordje ontwerpen en bestellen. Waar je vroeger nog naar de schoenmaker om de hoek moest gaan met een namenlijst, krijg je nu direct te zien hoe jouw naambordje eruit gaat zien.

Elk naambordje kun je volledig naar eigen wens ontwerpen en zo vaak aanpassen als je maar wilt. Eenmaal tevreden voeg je het ontwerp toe aan de winkelwagen en reken je af. Zo eenvoudig kan het zijn!

Na ontvangst van jouw bestelling gaan wij direct aan de slag en kun je het doorgaans binnen enkele dagen thuis verwachten.

Kom je er zelf niet uit? Geen probleem! Wij ontwerpen graag een naambordje voor jou als je contact met ons opneemt.

Eigen naambordje laten maken

Met onze online ontwerppagina kun je natuurlijk een eenvoudig ontwerp maken, maar wij snappen ook heel goed dat je liever zelf een ontwerp aanlevert. Je kunt dit ontwerp het beste naar ons mailen zodat wij kunnen beoordelen of het haalbaar is.

Om een maatwerk naambord te bestellen met eigen ingestuurd ontwerp moet je wel de volgende eisen doorlezen:

  • Gesneden delen uit het naambord moeten altijd als vectorbestand worden aangeleverd
  • Alle gegraveerde delen moeten een hoge kwaliteit afbeelding zijn (minimaal 300 DPI op ware grootte), of als vectorbestand worden aangeleverd
  • Minimale teksthoogte is 3 millimeter
...

RVS Naambordjes

Bestel je RVS Naambord bij Graveco en geniet van de allerlaagste prijs van Nederland! Makkelijk online ontwerpen en meestal binnen enkele dagen al in huis. Keuze uit diverse mooie modellen.

Bekijk producten
...

Naamplaatjes

Op zoek naar een goedkoop én mooi naamplaatje? Ontwerp en bestel online je eigen naamplaatje al vanaf €5,00! Er is keuze uit RVS en kunststof naamplaatjes, voor zowel particulier als VvE.

Bekijk producten
...

Cortenstaal Naamborden

Lasergesneden naambordjes gemaakt van Cortenstaal met een echt laagje roest! Prachtige roest naamborden bestel je voordelig en alleen bij Graveco. Zelf online ontwerpen en bestellen.

Bekijk producten
...

Houten Naambordjes

Het mooiste houten naambord om buiten bij de voordeur op te hangen! Verdiept gegraveerd en voorzien van meerdere beschermlagen maakt dit houten naambord weerbestendig. Ontwerp je eigen bordje online en bestel direct!

Bekijk producten
...

LED verlichte naamborden

Onze LED verlichte naamborden geschikt voor buiten en zijn overdag en 's avonds goed zichtbaar. Zeer moderne uitstraling, energiezuinig, zelf ontwerpen en zeer voordelig.

Bekijk producten
...

Kunststof Naambordjes

Heel mooi plastic naambordje met een RVS Look of walnotenhout uitstraling! Jouw kunststof naambordje graveren wij met onze laser voor een perfect en duurzaam resultaat. Ontwerp je eigen plastic naambordje en bestel online!

Bekijk producten
...

Aluminium Naambordjes

Prachtig en goedkope aluminium naambordjes die niet te onderscheiden zijn van echt RVS! Ontwerp je eigen naambordje online en bestel vandaag nog.

Bekijk producten
...

Plexiglas Naambordjes

Op zoek naar een mooi naambordje van echt Plexiglas? Wij hebben het grootste assortiment Plexiglazen naamborden en leveren de beste service. Ontwerp je eigen naambordje zelf online.

Bekijk producten
...

Straatnaambordjes

Altijd al een eigen straatnaambord willen hebben? Bij Graveco kun je een straatnaambord laten maken met jouw eigen tekst erop! Ontwerp online je eigen straatnaambord en bestel vandaag nog.

Bekijk producten