Naambordje voordeur

...

RVS Naambordjes

Bekijk hier onze collectie moderne RVS naamborden die perfect passen bij elke voordeur. Ontwerp je eigen RVS naambordje online en bestel vandaag nog!

Bekijk producten
...

Cortenstaal Naamborden

Lasergesneden naambordjes gemaakt van Cortenstaal met een echt laagje roest! Prachtige roest naamborden bestel je voordelig en alleen bij Graveco. Zelf online ontwerpen en bestellen.

Bekijk producten
...

Houten Naambordjes

Het mooiste houten naambord om buiten bij de voordeur op te hangen! Verdiept gegraveerd en voorzien van meerdere beschermlagen maakt dit houten naambord weerbestendig. Ontwerp je eigen bordje online en bestel direct!

Bekijk producten
...

LED verlichte naamborden

Onze LED verlichte naamborden geschikt voor buiten en zijn overdag en 's avonds goed zichtbaar. Zeer moderne uitstraling, energiezuinig, zelf ontwerpen en zeer voordelig.

Bekijk producten
...

Kunststof Naambordjes

Heel mooi plastic naambordje met een RVS Look of walnotenhout uitstraling! Jouw kunststof naambordje graveren wij met onze laser voor een perfect en duurzaam resultaat. Ontwerp je eigen plastic naambordje en bestel online!

Bekijk producten
...

Aluminium Naambordjes

Prachtig en goedkope aluminium naambordjes die niet te onderscheiden zijn van echt RVS! Ontwerp je eigen naambordje online en bestel vandaag nog.

Bekijk producten
...

Leisteen naambord

Mooi Leisteen naambordje met gravering voor de beste prijs! Ontwerp je eigen leisteen naambord via de website en bestel direct.

Bekijk producten
...

Plexiglas Naambordjes

Op zoek naar een mooi naambordje van echt Plexiglas? Wij hebben het grootste assortiment Plexiglazen naamborden en leveren de beste service. Ontwerp je eigen naambordje zelf online.

Bekijk producten
...

Straatnaambordjes

Een straatnaambord is een uniek en cadeau dat je kunt geven bij een jubileum, verjaardag of gewoon als decoratie! Wij maken de straatnaamborden in eigen werkplaats van echt metaal en brengen de letters er in het wit op.

Bekijk producten

Met een naambord naast je voordeur krijgt je huis een gezellige entree. Enkel en alleen een los huisnummer is maar niets!

Bij Graveco maken wij al meer dan 10 jaar naambordjes speciaal op maat die je naast de voordeur kunt monteren. Met ruim honderden naambordjes is er altijd wel een soort dat het beste bij jouw voordeur past.

Wist je trouwens dat een huisnummer op een woning verplicht is én goed leesbaar moet zijn van de straat? Je kunt daarom op een naambord bij de voordeur ook een huisnummer én naam combineren. Zo vang je twee vliegen in 1 klap! Het moet natuurlijk wel zo zijn dat je naambord dat bij je voordeur hangt goed zichtbaar is vanaf de straat.

Een naambord bij de voordeur zorgt er tevens voor de de postbezorger of hulpdiensten zeker weten dat ze bij het juiste huis aanbellen. Vooral bij hoekwoningen is het niet altijd goed te zien aan welke straat het huis nu precies ligt. Naast het huisnummer kan een naambordje dus een extra controle zijn.

Je eigen naambord ontwerpen

Wij snappen heel goed dat iedereen een andere smaak heeft en daarom kun je zelf jouw eigen naambord online ontwerpen via de website.

Je kunt kiezen uit tientallen mooie lettertypes voor jouw naambord en je bepaald zelf hoe groot de tekst wordt en waar je deze plaatst op het naambord.

Nadat je het naambord heb besteld zullen wij deze handmatig nalopen en controleren of eventuele fouten. Als wij denken dat er iets mis is gegaan, dan sturen wij altijd een berichtje met eventueel de proefdruk van het naambord.

Als onze online ontwerptool niet goed genoeg is om jouw creativiteit los te laten, dan kun je ons ook een eigen ontwerp van het naambord sturen per mail. Wij zullen deze dan tegen dezelfde prijs maken.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat je een perfect naambordje geheel naar jouw wensen zult ontvangen!

Vele soorten naamborden

Zoals je hierboven kunt zien hebben wij vele honderden naamborden in ons assortiment die wij één voor één voor onze kanten op maat maken. Alle naamborden die wij verkopen zijn geschikt voor buiten, dus als je geen keuze kunt maken: kijk gerust de plaatjes door en bepaal zelf welk naambord jij het beste vindt passen om naast de voordeur op te hangen.

RVS naambord - Strak & Modern

Een naambord van RVS past vrijwel bij elk type huis en is niet voor niets ons meest verkochte naambord! RVS is een metaalsoort met een mooi geborsteld satijnen oppervlakte waar wij een permanente zwarte lasergravering op zetten.

Het ontwerp van jouw RVS naambord branden wij dus in het metaal zodat het er nooit meer uit gaat. Daarnaast is RVS een metaalsoort dat ongevoelig is voor roest en weinig onderhoud nodig heeft. Hierdoor kun je makkelijk vele jaren genieten van dit strak en moderne naambordje naast de voordeur.


RVS naambord bestellen

Cortenstaal naambord - Industriële uitstraling

Voor de echte industriële uitstraling is er in onze ogen maar één soort naambord dat daarvoor geschikt is, en dat zijn onze Cortenstaal naamborden! Op een naambord van Cortenstaal zal na enkele weken een prachtige roestlaag verschijnen waardoor het een industriële uitstraling krijgt bij de voordeur.

Met onze krachtige laser snijden wij de letters en cijfers uit het staal. Als je het naambordje hebt opgehangen kun je dus de muur door de tekst zien! Wil je dat niet? Dan kunnen wij een zwarte achterplaat aanbrengen zodat de tekst zwart kleurt.


En een bijkomend voordeel: dit Cortenstaal naambord hoef je nooit schoon te maken! Het is juist de bedoeling dat het gaat roesten, dus ideaal voor iedereen met weinig tijd.

Cortenstaal naambord bestellen

Houten naambord - ook voor buiten

Relatief nieuw in ons assortiment zijn onze houten naamborden. Zoals alle andere naamborden zijn ook deze geschikt om buiten te hangen naast de voordeur.

Met behulp van een computergestuurde frees graveren wij het ontwerp van het naambord in het hout. Hierdoor blijft de natuurlijke uitstraling van het houd behouden én kunnen de letters nooit loslaten!


Nadat wij het houten naambordje hebben gemaakt in onze werkplaats behandelen wij deze nog intensief met tenminste 3 beschermingslagen zodat het hout geschikt is voor buiten. Omdat dit een langdurig proces is heeft dit naambord van hout een levertijd van ongeveer 6 tot 10 dagen, afhankelijk hoe snel de beschermingslagen drogen.

Assortiment houten naamborden bekijken

LED verlicht naambord - zichtbaar in het donker

Om ook in het donker goed op te vallen kun je kiezen voor een uniek LED verlicht naambord die je naast de voordeur kunt ophangen. Tevens zorgt het verlichte naambord voor enige verlichting rondom de deur zodat je makkelijk het sleutelgat kunt vinden. Handig als je geen buitenlamp hebt!

Het verlicht naambordje maken wij uit dik 8mm transparant Plexiglas dat wij aan de achterzijde heel precies graveren met een lasermachine. Aan de bovenkant plaatsen wij tot slot een profiel met LED verlichting om de gegraveerde tekst te verlichten.

naambord met witte led verlichting

Zodra de verlichting aanspringt zullen enkel de gegraveerde delen verlicht worden. Alles wat niet gegraveerd is op het naambord zal gewoon transparant blijven, en dat geeft op zichzelf een zéér strakke uitstraling.

Ook overdag, eventueel met de verlichting uitgeschakeld, is de tekst op het LED naambord goed leesbaar.

Bestel hier een verlicht naambord

Kunststof naambord - goedkoop en effectief

Wij maken naamborden met veel passie en gebruiken daar over het algemeen duurdere materialen voor. Niet iedereen heeft natuurlijk een groot budget voor een naambordje naast de voordeur en daarom hebben wij ook kunststof (plastic) naamborden in ons assortiment opgenomen.

Dit plastic is geschikt voor buitengebruik en zal niet verkleuren door de jaren heen. Ondanks de goedkope prijs is een kunststof naambord nog steeds van hoge kwaliteit.

kunststof naambord rvs look

Het kunststof dat wij gebruiken heeft een toplaag met structuur zodat het eruit ziet als RVS of walnotenhout. Met onze laser graveren wij door deze toplaag heen zodat de kern van het materiaal te zien is.

Bij een RVS Look naambord van kunststof zullen de letters zwart kleuren, en bij de walnotenstructuur kleuren de letters wit.

Ontdek onze kunststof naamborden hier

Aluminium naambord - alternatief voor RVS

Naast de populaire RVS naamborden hebben wij ook aluminium naamborden die eruit zien als RVS! Wat betreft prijs zijn ze ongeveer gelijk aan elkaar, maar bij het naambord van aluminium kan de opdruk ook in een andere kleur dan zwart worden aangebracht.


Op het aluminium naambord printen wij namelijk het gewenste ontwerp met een speciale UV printer. De afdruk die op het aluminium ontstaat is van hoge kwaliteit en geschikt om buiten (in de zon en regen) te hangen.

Alle aluminium naamborden bekijken

Naambord op maat laten maken

Ondanks dat er honderden naamborden op onze website te vinden zijn kan het toch voorkomen dat jouw stijl er niet tussen staat.

Met meer dan 10 jaar ervaring in deze industrie kunnen wij vrijwel elk gewenst naambordje op maat voor je maken. Stuur daarvoor je ontwerp, en eventuele voorbeelden van naamborden, naar ons op en wij gaan kijken wat we voor jou kunnen betekenen!

Neem hier contact met ons op.