Contact

WhatsApp

Reviews

Cortenstaal naambord met roest koop je hier

Voor een echte industriële uitstraling kies je natuurlijk voor een Cortenstaal naambord. Dit bordje snijden wij met de laser uit en zal een prachtig, natuurlijke roestlaag opbouwen. Er is keuze uit een aantal fraaie ontwerpen die je naar eigen wens kunt indelen.

Zelf ontwerpen
Cortenstaal bordje met huisnummer en naam 30x15cm
Zelf ontwerpen
Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 19 x 12 cm
Zelf ontwerpen
Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 23 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 23 x 18 cm
5%
OFF
Zelf ontwerpen
Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 24 x 21 cm
Zelf ontwerpen
Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 36 x 15 cm
Zelf ontwerpen
Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 40 x 15 cm

Wat is een Cortenstaal naambord?

Een naambord dat gemaakt is van Cortenstaal heeft een bijzondere eigenschap: het oppervlakte zal volledig gaan roesten. Hierdoor krijgt het een industriële uitstraling en is het volledig vrij van onderhoud.

Met onze lasermachine snijden wij jouw ontwerp uit het Cortenstaal en maken er een naambordje van. Dit betekend dus dat de lasergesneden delen uit het metaal zijn en je er doorheen kunt kijken.

Ondanks dat het naambord volledig zal gaan roesten, zal het nooit helemaal doorroesten. De roestlaag die ontstaat schermt het onderliggen Cortenstaal af van zuurstof waardoor de roest alleen aan de buitenkant zit. Hierdoor ga het naambord even lang mee als je huis, of wellicht nóg langer.

Kies voor echt Cortenstaal
Bij Graveco maken we uitsluitend gebruikt van echt Cortenstaal. Er zijn ook aanbieders die gebruik maken van normaal staal dan na enkele jaren is doorgeroest. Vreemd genoeg zijn er ook webwinkels die kunststof platen verkopen met een Cortenstalen print.

De aanschaf van echt Cortenstaal is wellicht net iets meer dan de imitatie, maar is zijn geld dubbel en dwars waard. Je zult er achteraf geen spijt van hebben.

Optionele achterplaat
Doordat het naambordje is lasergesneden kun je door de plaat heen kijken. De ondergrond, of muur, waar het bord tegenaan hangt bepaald dus de leesbaarheid.

Wij kunnen eventueel een witte of zwarte achterplaat aanbrengen om zo ervoor te zorgen dat de tekst altijd leesbaar is, ongeacht de ondergrond. Over het algemeen staan witte letters erg mooi in combinatie met RVS. Zwart kan ook, maar is net iets minder goed leesbaar.

Ontwerp je eigen naambord van Cortenstaal online

Op de webshop vind je een aantal verschillende modellen naamobrden van Cortenstaal waarbij je zelf het ontwerp kunt bepalen. Kies hiervoor simpelweg een model uit dat je leuk vindt en begin met het intekenen van je ontwerp op de online ontwerp pagina.

Je kunt het zo vaak aanpassen als je wilt en daarna de bestelling plaatsen. Heb je hulp nodig, of wil je op een andere manier een ontwerp aanleveren? Neem dan gerust contact met ons op.

Naambord van Cortenstaal laten roesten

Nadat je het naambordje bij ons hebt gekocht sturen wij het binnen 1 à 2 weken op. Hierbij zul je zien dat het oppervlakte nog niet geroest is. Wij kunnen het materiaal namelijk beter verwerken tot naambord als het in zuivere vorm is.

Ons advies is om het naambord een maand lang buiten in de regen te leggen zodat het de tijd heeft om een mooie roestlaag op te bouwen. In de eerste paar weken kan de roest nog vlekken afgeven en daar dien je rekening mee te houden.

Zelf ontwerpen
Lasergesneden Cortenstaal Naambord
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €90,00
Zelf ontwerpen
Cortenstaal bordje met huisnummer en naam 30x15cm