Contact

WhatsApp

Reviews

Geschreven Huisnummer

Geef je huisnummer in letters weer! Dat is weer eens wat anders dan de rest. Bij Graveco laat je jouw geschreven huisnummer voordelig uitsnijden tegen de laagste prijs. Ondanks de lage prijs maken wij wél gebruik van hoge kwaliteit materialen. Op welk nummer woon jij?

Zelf ontwerpen
Zwart Geschreven Huisnummer in Letters (glans of mat)
Zelf ontwerpen
Wit Geschreven Huisnummer in Letters (hoogglans)
Zelf ontwerpen
Geschreven huisnummer in Letters van RVS
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €69,00
Zelf ontwerpen
Geschreven huisnummer in Letters van Cortenstaal

Huisnummer in letters

Een standaard huisnummer is saai. Wat dacht je er van om het huisnummer in letters op je huis te plakken! Woon je op nummer 3, dan kun je de tekst 'Drie' bestellen.

Aangezien wij altijd maatwerk leveren kan ook het geschreven huisnummer precies naar jouw wens worden uitgevoerd.

Je kunt je eigen ontwerp online intekenen door op de gele knop 'Ontwerpen' te klikken. Er is keuze uit een aantal mooie lettertypes. Daarnaast kun je ook aangeven hoe breed het huisnummer moet worden. Er is keuze uit een breedte van 20 centimeter tot 50 centimeter. Op de ontwerpagina zal dan berekend worden hoe hoog het huisnummer wordt bij de gekozen breedte.

Kom je er niet uit, of wil je een ander lettertype? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Verkrijgbaar in 3 materiaalsoorten

Momenteel kunnen wij het geschreven huisnummer uit drie materialen maken, namelijk: Plexiglas, RVS en Cortenstaal.

Plexiglas
De voordeligste keus voor een huisnummer in letters is door het te maken uit Plexiglas. Dit is een kunststof die kleurecht blijft en weersbestendig is. Bij Plexiglas is er keuze uit de kleuren wit en zwart, of een andere kleur op aanvraag. Kies zelf of je een hoogglans of gematteerde afwerking wenst. Over het algemeen is een mat oppervlakte het meest gekozen.

RVS
Het geschreven huisnummer kunnen wij ook uit geborsteld RVS maken. De kleur is dan grijs met een geborstelde structuur.

Cortenstaal
Voor een echte industriële uitstraling maken wij het huisnummer uit Cortenstaal. Na verloop van tijd gaat dit soort staal roesten waardoor je huisnummer en erg interessant uitziet!

Eenvoudig te monteren huisnummer

Aan de achterzijde van het geschreven huisnummer brengen wij dopjes aan zodat deze zonder zichtbare schroeven op elke ondergrond bevestigd kan worden. Het is hierbij wel noodzakelijk om in de muur te boren.

Wij leveren een handige boormal mee zodat je de gaten precies op de juiste plek kunt boren. Hierdoor hangt je huisnummer waterpas en is de afstand tussen de letters precies zoals ontworpen.

Liever niet boren? Geef dit dan aan bij de bestelling en dan zullen wij de dopjes achterwege laten. Je kunt dan het huisnummer tegen de muur kitten.