Kunststof Naambord RVS Look

Goedkoop RVS Look naambordje

Als je op zoek bent naar een goedkoop naambord voor bij de voordeur met een mooie uitstraling, dan is een kunststof naambord met RVS Look zeker iets voor jou!

Dit RVS Look naambord is gemaakt van een weerbestendige kunststof met een toplaag die bijna niet te onderscheiden is van echt RVS. Deze toplaag heeft, net zoals echt RVS, een geborstelde metaalstructuur.

Wij snijden deze naambordjes uit met onze lasermachine en graveren daarna de tekst in het naambord. De tekst zal hierbij altijd mat zwart van kleur zijn wat een bijzonder mooi effect geeft op dit RVS look naambordje. Hierdoor ontstaat een hoog contrast zodat het naambord altijd goed leesbaar is.

Onderhoudsvrij kunststof naambordje

Nog een voordeel van het RVS look naambord van kunststof is dat het nagenoeg geen onderhoud nodig heeft. Af en toe het bordje schoonvegen is natuurlijk geen overbodige luxe, maar verder heb je er weinig omkijken naar.

Dit kunststof RVS look naambord is uiteraard geschikt om buiten te gebruiken en bestand tegen vorst, regen en felle zon. Het naambordje zal dus niet gaan verkleurd en de toplaag kan niet loslaten.

RVS Look naambord online bestellen

Je kunt heel makkelijk je eigen RVS look naambord online ontwerpen en bestellen. Hiervoor klik je bij de gewenste afmetingen op de gele knop 'Ontwerpen' en je kunt direct beginnen met het intekenen.

Aangezien wij alles in eigen werkplaats maken is maatwerk natuurlijk ook mogelijk. Alle maten tot maar liefst 120 x 60 centimeter kunnen gemaakt worden. Uiteraard is het insturen van een eigen ontwerp of logo mogelijk! Hiervoor neem je het beste contact met ons op.