Contact

WhatsApp

Reviews

Houten Naambordjes

Een naambord van hout geeft een natuurlijke uitstraling aan de entree van je huis. Onze houten naamborden worden intensief behandeld zodat ze ook zonder problemen buiten opgehangen kunnen worden. Regen en zon zal in ieder geval nadelige effecten hebben op het naambord.

Zelf ontwerpen
Gebeitst Houten Naambord voor buiten
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €45,00
Zelf ontwerpen
Zwart Houten Naambord voor buiten
Levertijd 1 - 2 weken
vanaf €45,00
Kunststof Naambord met walnoot houtlook
Levertijd 2 - 3 dagen
vanaf €29,00

Houten naambord voor buiten

Bij het houten naambord leveren wij een sterke kleefklei mee zodat je het naambord zonder zichtbare bevestiging op vrijwel elke ondergrond kunt monteren. Zo hang je het naambordje binnen een handomdraai op zonder te hoeven boren.

De naamborden die wij van hout maken zijn geperste multiplex platen met een decoratieve toplaag. Zo hebben wij 4 varianten: walnoot structuur, mat zwart, wit en naturel.

Aangezien de houten naamborden 3 dikke beschermlagen krijgt die telkens 24 uur moeten uitharden, is de levertijd doorgaans 6 tot 10 dagen. Hierdoor kunnen wij verzekeren dat het naambordje optimaal is beschermd. Als je dus enkele dagen kunt wachten, heb je vele jaren plezier van dit houten naambordje.

Wij frezen alle houten naamborden

Om ervoor te zorgen dat de tekst op jouw naambord nooit zal vervagen, frezen wij het ontwerp een paar millimeter in het hout. Met frezen bedoelen we dat de tekst (of logo) dus verdiept in het hout zit. Het kan dus nooit vervagen of loslaten!

Naderhand kleuren wij de gefreesde tekst niet in, waardoor de natuurlijke lichtbruine kleur van het hout naar boven komt. Kijk ook maar eens naar de voorbeelden hierboven.

Hoe goed de tekst op het houten naambordje leesbaar is, is afhankelijk van het type naambord. Het hoogste contrast ontstaat natuurlijk bij de zwarte houten naambordjes, waarbij de lichtbruine kleur van de tekst goed te lezen is. Maar ook bij de lichtere houtsoorten is de tekst nog steeds goed te lezen op het naambord.

houten naambord gefreesde tekst

Logo van hout laten maken

Naast naamborden van hout kunnen wij ook prachtige logo's met onze frees uitsnijden. Aangezien dit altijd maatwerk is (met vele variabelen) kunnen wij hiervoor geen kant-en-klare prijs voor geven.

Om een logo te laten maken van hout kun je het beste contact opnemen met ons. Voor onze contactgegevens kijk je hier op de contactpagina.

logo van hout aan een betonnen muur

Kinderkamer naambordje van hout

Ook heel populair zijn de houten bordjes voor in de kinderkamer, of voor op de deur. Met behulp van onze online ontwerppagina kun je zelf het kinderkamer bordje intekenen en bestellen!

houten naambordje kinderkamer

Op het houten kinderkamer naambordje plaatsen wij nog 3 kleine kapstokjes om het helemaal af te maken. Aan de achterkant zit een sterke zelfklevende tape zodat je het naambordje heel gemakkelijk op een deur (of andere gladde ondergrond) kunt plakken.

De bordjes zijn momenteel beschikbaar in 4 mooie pastelkleuren, namelijk: wit, mintgroen, perzik roze en baby blauw.

Het kinderkamer naambordje is uitsluitend geschikt voor binnengebruik.

Houten naambord bestellen

Het bestellen van je eigen houten naambordje, of kinderkamer bordje, doe je heel eenvoudig via onze website. Door op de gele knop 'Ontwerpen' te klikken kun je zelf het houten naambord ontwerpen en bestellen.

Er is keuze uit heel veel lettertypes en je bepaald zelf hoe groot, en waar, de tekst komt te staan.

Let er wel op dat je ingetekende tekst niet te klein of te dun is. Dit is vooral een probleem bij kleine naambordjes zoals de 13x13 centimeter variant met schreeftekst. Aangezien wij een freesje van 1mm breed gebruiken om de tekst te frezen kan kleine, dunne tekst iets dikker uitvallen. Als wij dit constateren in het ontwerp dan sturen wij altijd eerst handmatig een proefdruk ter bevestiging.

Aangezien alles maatwerk is kun je natuurlijk altijd contact opnemen voor een bijzondere aanvraag.