Goedkope Huisnummers

Goedkope huisnummerborden voldoen aan de huisnummer wet

Wist je dat een huisnummer niet alleen decoratief is, maar ook verplicht is en aan bepaalde wetten moet voldoen? De huisnummer wet in Nederland legt vast dat de cijfer op een huisnummerbord minimaal 8,8cm hoog en 6 centimeter breed moeten zijn. Daarnaast moet het plaatje minimaal 12 bij 12 centimeter zijn, met een achtergrondkleur die zorgt voor een hoog contrast. Bij losse huisnummers volstaat een minimale hoogte van 12 centimeter.

Onze goedkope huisnummerborden voldoen aan de huisnummer wet zodat u geen boete van de gemeente opgelegd kunt krijgen.

Zorg er ook voor dat je huisnummer goed zichtbaar is vanaf de straat. Het moet goed opvallen en bijvoorbeeld niet achter een struik zijn verstopt. De meest ideale plek om een huisnummer te monteren is naast de voordeur op een hoogte tussen de 1,50 meter en 2,50 meter.

De goedkoopste huisnummers zijn van kunststof

De allergoedkoopste huisnummers maken wij van kunststof. Het is een materiaal dat snel verwerkt kan worden en de grondstofprijzen zijn relatief laag. Daarnaast is kunststof in vele verschillende kleuren en soorten verkrijgbaar zodat het ook een goede uitstraling heeft.

De huisnummerbordjes die wij maken kun je trouwens helemaal zelf ontwerpen. Klik simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' om je eigen nummer in te tekenen. Wij graveren dan precies het huisnummerbordje dat jij wenst!

Voor de losse kunststof cijfers is het zelf ontwerpen helaas niet mogelijk, maar wij hebben natuurlijk genoeg keus zoals je hierboven kunt zien.

Goedkope RVS huisnummers

Als je op zoek bent naar goedkope huisnummers, maar toch dat beetje extra uitstraling wilt hebben, dan zijn onze kleine RVS huisnummers daar ideaal geschikt voor. Ze zijn 15 centimeter groot en kunnen zonder zichtbare bevestiging tegen de muur worden geschroefd. Het is wel noodzakelijk om in de muur te boren om het huisnummer te bevestigen.