Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews

Aluminium Naambordjes

Onze collectie aluminium naamborden zijn gemaakt van aluminium met een kunststof kern. Hierdoor is het naambord stevig, licht en weerbestendig.

Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 10x10cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 15x15cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 20x15cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 20x20cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 25x20cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 30x20cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 25x7cm (RVS Look)
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 23x13cm (RVS Look) Ovaal
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 30x20cm (RVS Look) Ovaal
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 18x17cm (RVS Look) Hartje
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 23x15cm (RVS Look) Wolkje
Zelf ontwerpen
Aluminium Naambordje 25x18cm (RVS Look) Vlinder

RVS Look naambord van aluminium

Het zichtbare aluminium heeft tevens een RVS look patroon: het lijkt dus op echt RVS, maar dat is het niet!

Aan de achterzijde van het naambord wordt een click fix setje gemonteerd zodat je zonder zichtbare schroeven het naamplaatje tegen elke ondergrond kunt monteren.

Waarom kiezen voor een aluminium RVS Look naambord?

Over het algemeen zijn onze aluminium naambordjes iets goedkoper dan de RVS tegenhangers. Het prijsverschil is echter minimaal waardoor vaker voor deze naamborden wordt gekozen vanwege de mogelijkheden.

De tekst van het aluminium naambord kan in vrijwel elke kleur op de plaat worden gedrukt. Dit in tegenstelling tot RVS waar enkel een zwarte gravering mogelijk is.

Ook is een aluminium naambord een stuk makkelijker in onderhoud. Het materiaal roest niet en is eenvoudig schoon te maken.

Wat vele niet weten is dat ook RVS kan roest, ook al heet het Roest Vast Staal. Hier kan namelijk oppervlakteroest ontstaan wat het metaal niet aantast, maar wel storend kan zijn op een naambord. Met name bij kustgebieden is RVS hier gevoeliger voor.

Aluminium naamplaat ontwerpen

De mooiste aluminium naamplaat ontwerp je natuurlijk zelf, en dat hebben wij heel makkelijk voor je gemaakt. Klik simpelweg op de knop 'Ontwerpen' bij de naamplaat die je wilt hebben en ontwerp heel makkelijk je eigen naamplaatje.

Wat je op het scherm ziet is ook echt wat je krijgt. Als je moeite hebt met het ontwerpen van de naamplaat dan volstaat een grove indeling. Aan het eind van de bestelling kun je toelichten hoe het ontwerp eruit moet zien en dan zullen wij een proefdruk sturen vóórdat de aluminium naamplaat in productie wordt genomen.

Controleren handmatig elk ontwerp, en mochten er onduidelijkheden naar voren komen dan nemen wij altijd eerst contact op. Na goedkeuring zal het naamplaatje in productie worden genomen. Vaak heb je het aluminium naambord binnen een paar dagen al in huis.