Straatnaambordjes

Een echt straatnaambord bestellen

Een straatnaambord is een uniek en cadeau dat je kunt geven bij een jubileum, verjaardag of gewoon als decoratie! Wij maken de straatnaamborden in eigen werkplaats van echt metaal en brengen de letters er in het wit op.

Goedkoop straatnaambord

Naast de originele metalen straatnaamborden hebben wij ook een goedkopere plastic variant. Dit is een perfect alternatief als je niet teveel geld kwijt wilt zijn, maar wel de uitstraling van een straatnaambord wilt.

Deze worden gemaakt van een blauwe kunststof waarop wij in het wit de gewenste tekst aanbrengen. Ook deze straatnaamborden kunnen gewoon buiten worden opgehangen.

Vanwege de lage prijs is dit een ideaal straatnaambord om weg te geven of als decoratie te gebruiken.

Straatnaambord met ondertekst

Net zoals bij een origineel straatnaambord kun je bij ons ook je bordje ontwerpen met ondertekst. De hoofdtekst wordt binnen het witte kader aangebracht, en de ondertekst komt daar met kleinere letters onder te staan.

Je kunt op deze website zelf het model kiezen met of zonder ondertekst.

Ontwerp je straatnaambord online

Je kunt je eigen straatnaambord laten maken door deze zelf in te tekenen. Klik simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' en je kunt beginnen!

Wij hebben een enorme keuze aan lettertypes die je kunt gebruiken en hebben ook de originele lettertype die op straatnaamborden te vinden zijn. Dit lettertype is het lettertype van de ANWB en kun je dus ook gebruiken voor een echte, originele uitstraling.

Straatnaambord bevestigen

Je hebt de optie om het straatnaambord uit te voeren met een bevestiging voor aan een flenspaal van 48mm, maar ook kun je kiezen voor een blinde bevestiging aan een muur.