Contact

WhatsApp

Reviews

Straatnaambord laten maken

Altijd al een eigen straatnaambord willen hebben? Bij Graveco kun je een straatnaambord laten maken met jouw eigen tekst erop! Ook hebben wij het echte ANWB lettertype in huis zodat het bordje net echt lijkt.

Deze straatnaamborden zijn uitsluitend voor persoonlijk gebruik en mag niet zonder toestemming van de Gemeente bij de openbare weg gehangen worden. Ze zijn echter ideaal voor in de tuin, als cadeau of ter decoratie.

Zelf ontwerpen
Kunststof Straatnaambord met eigen tekst
Zelf ontwerpen
Origineel Straatnaambord zonder ondertekst
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €59,00
Zelf ontwerpen
Origineel Straatnaambord met ondertekst
Levertijd 3 - 5 dagen
vanaf €59,00

Straatnaambord online bestellen

Bij ons kun je online je eigen decoratief straatnaambord laten maken. Hierbij is de kleur van het bordje altijd blauw met daarop witte tekst binnen het kader.

Kies het type straatnaambord
Voordat je begint met ontwerpen moet je bepalen welk type straatnaambord je wenst. Wij kunnen deze maken van gecoat aluminium, maar ook uit een goedkopere kunststof plaat.

Bij de aluminium variant zijn de zijkanten omgebogen en lijkt daardoor het meest op een echt straatnaambord, terwijl het kunststof bordje slechts de vorm en kleur heeft.

Met of zonder ondertekst
Daarnaast moet er een keuze worden gemaakt of er een ondertekst op het straatnaambord moet komen. Deze ondertekst valt buiten het witte kader dat op het bordje gedrukt is. Het is echt een kwestie van smaak of je de tekst in of onder het kader wilt zetten.

Ontwerp je straatnaambord met eigen tekst

Nadat je het type straatnaambord hebt gekozen kun je deze zelf online ontwerpen. Hierin geef je jouw eigen tekst op en kun je een mooi lettertype kiezen. Ook kun je kiezen uit het originele ANWB lettertype als keuze staan zodat jouw straatnaambordje op een echt verkeersbord lijkt.

Eenmaal tevreden met je ingetekend ontwerp kun je deze toevoegen aan de winkelwagen en het straatnaambord bestellen. Wij zullen het ontwerp dan exact overnemen en het bordje binnen enkele dagen naar je opsturen.