Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews
Wit Houten Naambord voor buiten 29 x 21 cm
4.9/5 Uitstekend

Wit Houten Naambord voor buiten 29 x 21 cm

Dit artikel is tijdelijk niet leverbaar.
Uitverkocht

_Self (id: 15127)

Stock: 0 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 90

Dit wit naambord van hout is 29 x 21 cm, heeft een moderne uitstraling en de letters worden in het naambord gefreesd. Wij behandelen het hout intensief zodat het naambordje ook voor buiten geschikt is. Met behulp van een klevende klei kan dit naambord zonder schroeven gemonteerd worden.

Wit Naambordje van hout

Dit houten naambordje wordt gemaakt van 14mm dik berkenmultiplex dat in onze werkplaats op maat wordt gezaagd en heeft een mooi egaal wit oppervlakte. Vervolgens wordt het ontwerp van het naambordje met een frees verdiept in het hout gegraveerd. Hierdoor ontstaat een heel mooi 3D effect, en het bijkomende voordeel dat de opdruk nooit meer van het naambord kan gaan.

Om het naambord geschikt te maken voor buiten behandelen wij deze intensief met een aantal beschermlagen. Het drogen tussen elke laag neemt ongeveer 24 uur in beslag waardoor de levertijd van het naambordje langer is dan onze andere producten. Helaas is dit proces niet te versnellen, maar als je hier op kunt wachten dan heb je een prachtig mooi naambordje van hout waar je jaren van kunt genieten!

Er is een mogelijkheid om zelfklevende klei bij dit naambord te bestellen (Quick Fix Klei) waarmee je het binnen een minuut tegen de muur kunt bevestigen. Natuurlijk kun je ook zelf het naambordje van hout met een goede kit monteren. OPGELET: gebruik deze klei binnen 10 dagen nadat wij de zending hebben verstuurd! Neem het pakket tijdig in ontvangst en wacht niet te lang met het monteren van het houten naambord

Wit Naambord bestellen

Ontwerp je eigen naambord met huisnummer en naam via de online ontwerppagina. Hiervoor klik je op de gele knop 'Ontwerpen' om je naambord te personaliseren.

Kom je er niet uit, of wil je een eigen ontwerp insturen? Stuur ons dan een e-mail en wij helpen je graag verder.

Eigenschappen Wit Houten Naambord

EigenschapWaarde
Materiaal14mm Berken multiplex
Afmetingen29 x 21 cm
TechniekGegraveerd met een frees
BevestigingBevestiging zonder zichtbare schroeven met kleefklei, of zelf tegen de muur kitten.
KleurMat wit
Buiten?Ja, geschikt voor buiten
Garantie1 jaar fabrieksgarantie

Aanbevolen producten