Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews
Blauwe Kinderkapstok met naam zelf ontwerpen (uniek)
4.9/5 Uitstekend

Blauwe Kinderkapstok met naam zelf ontwerpen (uniek)

21% Korting
59,- €75,00
Direct leverbaar
Op voorraad

_Self (id: 15561)

Stock: 999 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 59

Uniek kraamcadeau: kinderkapstok met naam

Deze prachtig blauwe kinderkapstok met naam is een heel persoonlijk en uniek kraamcadeau om te geven aan de trotse ouders. Kies zelf de gewenste naam en ontwerp de kinderkapstok naar eigen wens. Aan de achterkant zit een sterke zelfklevende tape zodat je de kinderkapstok op een muur of deur van de kinderkamer kunt plakken.

De kinderkapstok is volledig gemaakt van hout en heeft een mooi egaal blauw oppervlakte waarin wij de naam verdiept graveren. Hierdoor komt de onderliggende natuurlijke houtkleur naar boven en geeft een natuurlijk en rustige uitstraling.

Naast het feit dat deze kinderkapstok heel erg persoonlijk is, kun je deze natuurlijk ook gebruiken als naambordje voor op de deur van de kinderkamer. Zo geef je toch een eigen plekje voor de jongen of het meisje, iets wat een veilig gevoel creëert.

Aan de onderkant van de kinderkapstok zitten 3 afgeronde houten haakjes waaraan je een trui, jasje of t-shirt aan kunt ophangen.

Kinderkapstok ophangen

Aan de achterkant van deze kinderkapstok hebben wij een zeer sterke, industriële zelfklevende tape aangebracht zodat je dit op vrijwel elke ondergrond kunt plakken. Heel gebruikelijk is het om de kinderkapstok op de deur van een kinderkamer te plakken, maar je kunt het ook gerust op een muur monteren.

Blauwe kinderkapstok met naam bestellen

Ontwerp je eigen kinderkapstok met naam via de online ontwerppagina. Hiervoor klik je op de gele knop 'Ontwerpen' en typt dan de gewenste naam in en selecteert een mooi lettertype.

Kom je er niet uit, of wil je een eigen ontwerp insturen? Stuur ons dan een e-mail en wij helpen je graag verder.

Eigenschap houten kinderkapstok

EigenschapWaarde
Materiaal14mm Berken multiplex
Afmetingen36 x 22 cm
TechniekGegraveerd met een frees
BevestigingSterke zelfklevende achterzijde zonder schroeven
KleurBaby blauw
Aantal haakjes3 Houten haakjes zonder scherpe randen
Buiten?Nee, alleen geschikt voor binnen

Aanbevolen producten