Houten Naambord 19x14cm - Zwarte Berk

Artikelnummer: 15131
Levertijd 25 - 35 dagen
55,- (€45,45 excl. BTW)
Personaliseer

Het houten naambord model 'Zwarte Berk' is donker en egaal van kleur. Het naambord geeft een uitstekend contrast tussen de donkere toplaag en de binnenste kern van het hout. Ook de kleurkeuze is gewaagd, maar zeker ook strak en modern.

Freeswerk
Jouw ontwerp wordt met de frees in het naambord gezet en zit er dus voor het leven in! Naderhand kleuren wij de gravering niet in zodat er een natuurlijke look ontstaat.

Gemakkelijke montage
We kennen de intense zweetuitbarstingen bij het mooi aan de muur monteren van een naambord met schroeven. Daarom worden onze naamborden gemonteerd in letterlijk 10 seconden met onze ultra sterke Quick Fix Klei. Geen gedoe met boren en schroeven, enkel wat klei in de 4 uithoeken, en je naambord hangt voor altijd stevig vast!

Levertijd
Nadat het bord speciaal voor jou is uitgesneden behandelen wij deze nog intensief zodat het houten naambord ook geschikt is voor buiten. Dit is een tijdrovende klus en neemt zeker 3-4 dagen in beslag. Daarom is de levertijd voor dit naambord wat langer, maar het is het wachten zeker waard!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten