Houten Naambord 13x13cm - Scandinavia

Artikelnummer: 15135
Levertijd 7 - 10 dagen
29,- (€23,97 excl. BTW)
Personaliseer

Let op: vanwege de kleine afmetingen eigenlijk alleen geschikt voor huisnummers of enkele letters.

Het houten naambord model 'Scandinavia' is licht van kleur. Aangezien de kern van het naambord dezelfde kleur heeft als de toplaag raden wij aan om geen grote/vette letters te ontwerpen. Hierdoor gaat er een deel van het contrast verloren. Kleine, smalle letters zijn de perfecte keuze. De binnenste lagen zijn namelijk donker van kleur en geven zo het gewenste contrast. Zie hiervoor ook de voorbeelden.

Freeswerk
Jouw ontwerp wordt met de frees in het naambord gezet en zit er dus voor het leven in! Naderhand kleuren wij de gravering niet in zodat er een natuurlijke look ontstaat.

Gemakkelijke montage
We kennen de intense zweetuitbarstingen bij het mooi aan de muur monteren van een naambord met schroeven. Daarom worden onze naamborden gemonteerd in letterlijk 10 seconden met onze ultra sterke Quick Fix Klei. Geen gedoe met boren en schroeven, enkel wat klei in de 4 uithoeken, en je naambord hangt voor altijd stevig vast!

Levertijd
Nadat het bord speciaal voor jou is uitgesneden behandelen wij deze nog intensief zodat het houten naambord ook geschikt is voor buiten. Dit is een tijdrovende klus en neemt zeker 3-4 dagen in beslag. Daarom is de levertijd voor dit naambord wat langer, maar het is het wachten zeker waard!

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten