Contact

WhatsApp

Reviews

Plexiglas op maat

Plexiglas maatwerk

Plexiglas is prachtig spul om mee te werken, mits je daarvoor het juiste gereedschap hebt. In dit geval is het juiste gereedschap een lasersnijmachine. Met een zaagje, vijl en schuurpapier krijg je nooit hetzelfde resultaat als een professionele bewerking.

Bij Graveco kun je voordelig Plexiglas op maat laten maken. Denk hierbij aan: platen, cirkels, ringen, naamborden of totaal iets anders.

Wij kunnen enkele denkbare vorm lasersnijden en daarnaast is het ook mogelijk om het Plexiglas te laten graveren.

Plexiglas plaat bestellen

Met onze lasermachine snijden welk Plexiglas platen op elke gewenste maat uit tot 75 bij 75 centimeter, zonder bijzonder hoge prijzen te rekenen.

Door het Plexiglas te lasersnijden zijn de randen automatisch hoogglans gepolijst en niet scherp: ze zijn direct klaar voor gebruik!

Omdat wij Plexiglas groot inkopen, is de prijs ook erg voordelig. Vaak is het nog goedkoper dan dat je het bij de bouwmarkt koopt en zelf de plaat moet zagen.

Wil je naast een Plexiglazen plaat ook 1 of meerdere uitsparingen laten uitsnijden? Neem hiervoor even contact met ons op, want het is gewoon mogelijk.

Cirkels en ringen van Plexiglas

Wat betreft maatwerk Plexiglas betreft zijn de cirkels veruit het meest gevraagd. Met onze lasermachine is het uitsnijden van een perfect rondje een fluitje van een cent.

Voor de prijs hoef je het ook niet te laten: onze Plexiglazen cirkels zijn zeer goedkoop omdat wij het materiaal groot inkopen (kijk zelf maar eens).

Ook kunnen wij ringen van Plexiglas maken waarvoor wij dezelfde prijs hanteren als onze cirkels. Het kost immers hetzelfde aan materiaal, dus geen reden om de prijs te verhogen.

Naam van Plexiglas

Uit Plexiglas kunnen wij ook een naam snijden die je bijvoorbeeld op de deur van een kinderkamer kunt plakken. Er is keuze uit heel veel mooie lettertypes zodat er altijd wel wat voor jou tussen zit. En de prijs? Een naam van Plexiglas hoeft zeker niet duur te zijn.

plexiglas naam goud chloe

Bestel hier je naam van Plexiglas

De naam van Plexiglas voeren wij op aanvraag uit met een sterke zelfklevende tape zodat je die makkelijk op een gladde ondergrond, zoals een deur, kunt plakken. Ook kunnen wij een speciale kit meeleveren die beter geschikt is om Plexiglas op vrijwel elke ondergrond te plakken.

Omdat wij de naam uit Plexiglas snijden geeft het een heel chique 3D effect, iets wat bij eenvoudige stickers ontbreekt.

Plexiglas bord met LED verlichting

Heb je al eens het effect gezien van gegraveerd Plexiglas en LED verlichting? Je zult verbaasd zijn hoe strak dat er uit ziet! Dit is trouwens ook de reden geweest om Graveco in 2012 op te starten: wij waren er helemaal weg van, en natuurlijk niet zonder reden.

In onze eigen werkplaats hebben wij een uniek en stijlvol product ontwikkeld die Plexiglas en LED combineerd: het Plexiglazen LED bord.

logo met witte led verlichting

Dit is ons aanbod Plexiglas met LED verlichting

Wij kunnen vrijwel elk ontwerp op deze LED borden graveren, uiteenlopend van geboortekaartjes tot bedrijfslogo's of inspirerende quotes.

Aangezien alles van Plexiglas op maat wordt gemaakt zijn ook afwijkende maten of ontwerpen mogelijk. Informeer gerust naar de mogelijkheden, of ontwerp online jouw eigen LED bordje!

Overig Plexiglas maatwerk

Staat hetgeen dat je zoekt niet op deze pagina? Met onze lasermachine kunnen wij Plexiglas op maat lasersnijden en lasergraveren, dus grote kans dat wij het voor jou kunnen maken.

Aarzel niet en neem vandaag nog contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hiervoor het beste even het contactformulier invullen dat hier te vinden is.