Contact

WhatsApp

Reviews

Naambordjes en huisnummers aanbiedingen

Naambordjes en huisnummers in de aanbieding

Ben je ook op zoek naar een nieuw naambordje, maar wil je daar niet teveel geld aan uitgeven? Wij kennen het probleem en hebben daarom een aantal naamborden tijdelijk in prijs verlaagd. Zo heb je ook voor een klein budget een prachtig naambord.

Hoe zit het met de kwaliteit van het naambordje?

De naambordjes die in de aanbieding zijn, zijn nog steeds van hoge kwaliteit en je kunt ervan uitgaan dat je er jaren plezier aan hebt. Er zit dus geen addertje onder het gras en er wordt al helemaal niet op kwaliteit ingeleverd. Uiteindelijk levert dat namelijk alleen maar klachten en gezeur op, iets waar jij en ik niet op zitten te wachten!

Het goedkoopste naambordje waar je het langst plezier van hebt is een RVS naambordje. Onze maten 16x8cm en 15x10cm zijn vrijwel het meest populaire in onze webwinkel.

Goedkoop naambord op de voordeur

Het grootste deel van ons assortiment zijn redelijk grote naambordjes, maar bij ons kun je ook terecht voor kleine, goedkope naambordjes voor op de voordeur.

Ze zijn voorzien van een zelfklevende strip zodat je het gemakkelijk kunt bevestigen op de voordeur. De afmetingen zijn 11cm breed en 3cm hoog. Het naamplaatje voor de voordeur is dus klein genoeg zodat het niet opvalt, en weer groot genoeg voor enkele namen (en zelfs een huisnummer).

Ook deze goedkope naambordjes graveren wij met onze lasermachine zodat je er nog jaren plezier van hebt!

Je eigen naambordje laten maken

Wil je ook een naambordje laten maken met je eigen ontwerp? Je kunt bij alle naamborden namelijk zelf het ontwerp intekenen! Direct online, zonder gedoe.

Er is keuze uit tientallen mooie lettertypes en de grootte en positie van de tekst of cijfers kun je zelf bepalen. Klik simpelweg op 'Ontwerpen' om je eigen naambordje te maken.

Ook kun je een eigen ontwerp aanleveren, het liefst als PDF, die op het naambordje gegraveerd kan worden. Uiteraard kost dat allemaal niets extra.

Nadat je het ontwerp hebt ingetekend en de bestelling hebt geplaatst zal ons team jouw ontwerp overnemen zodat het gegraveerd kan worden.

Bij onduidelijkheden of vreemde dingen nemen wij altijd eerst contact op. Wij begrijpen goed dat niet iedereen even goed een naambordje kan intekenen. Bij twijfel volgt er dus altijd een proefdruk ter bevestiging. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Door je naambordje te laten maken bij Graveco ben je voorzien van een kwaliteitsbordje. Als er toch problemen zijn met het naambord dan staan wij voor je klaar om het op te lossen! Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent, ook voor goedkope naambordjes.