Groot Zwart Huisnummer 50 cm (XXL)

Groot zwart huisnummer 50 cm hoog

Het zwart huisnummer met een XXL formaat is maar liefst 50 centimeter hoog en valt daarom heel goed op! Daarnaast zijn onze XXL huisnummers de goedkoopste op het internet zodat je waar voor je geld krijgt, inclusief garantie!

Wij maken dit huisnummer in onze eigen werkplaats uit 8mm dik zwart Plexiglas (Acrylaat). Plexiglas is door-en-door gekleurd waardoor het altijd zwart blijft, en dus niet gaat verkleuren zoals bijvoorbeeld een gelakt RVS huisnummer. Zelfs in de felle zon of strenge vorst blijft dit XL huisnummer mooi zwart van kleur.

Mat zwarte XXL huisnummers

Bij ons heb je de keuze om je huisnummer van 50 centimeter in zowel hoogglans (standaard) als mat zwart uitgevoerd te hebben. Bij mat zwart is het oppervlakte egaal mat gemaakt zodat het een wel heel moderne uitstraling krijgt! Daarnaast reflecteert mat zwart de zon minder goed zodat je niet toevallig iemand verblindt.

Een mat zwart huisnummer staat heel mooi bij een witte of lichtgekleurde muur en heeft echt een toegevoegde waarde aan de uitstraling van je huis.

Huisnummer zonder onderhoud

Aan een zwart huisnummer heb je eigenlijk geen onderhoud. Het af en toe schoonmaken met een vochtige doekje is meer dan voldoende.

Makkelijk te bevestigen
Alle zwarte huisnummers zijn uitgevoerd met een blinde bevestiging. Dat betekend dat het huisnummer zonder zichtbare schroeven gemonteerd kan worden op elke muur of ondergrond.

Om het huisnummer te bevestigen is het noodzakelijk om enkele gaten in de muur te boren. Wij leveren hiervoor een handige boormal mee zodat je de gaten meteen op de juiste plek kunt boren, kan niet mislukken!

Uiteraard worden de schroeven en pluggen ook meegeleverd zodat je het huisnummer van 50 centimeter meteen kunt ophangen.