Contact

WhatsApp

Inspiratie

Reviews
LED Bord met eigen tekst 14 x 14 cm
4.9/5 Uitstekend

LED Bord met eigen tekst 14 x 14 cm

59,-
Direct leverbaar
Op voorraad

_Self (id: 15245)

Stock: 50 Price stack count: 1 Stack #0: Amount 1 = 59

Een heel mooi LED bord van 14 x 14 cm met ingebouwde LED verlichting en voorzien van jouw eigen tekst. Door het LED bordje te verlichten met zuinige LEDs zal alleen de gravering verlicht worden wat een bijzonder effect geeft. Kies je eigen kleur: wit, rood, groen, blauw, geel of roze.

Al jaren maken wij deze unieke LED borden met eigen tekst in onze werkplaats en al vele klanten hebben wij hier blij mee mogen maken. Wij graveren jouw eigen ontwerp in het Plexiglas dat door middel van LEDs verlicht wordt. Goed toe te passen van horeca tot mancave tot geboortecadeau: vrijwel elke tekst of logo kan erop gegraveerd worden!

De opbouw van het LED bord

Het LED bord bestaat uit twee delen: een 8mm dikke transparant Plexiglazen plaat en een hoogglans transparant voetstuk met LED verlichting.

Op het transparante Plexiglas graveren wij jouw eigen ontwerp of tekst waardoor deze melkwit zal kleuren. Als eenmaal de verlichting is ingeschakeld zal deze gegraveerde tekst de kleur van de LEDs aannemen. Alles wat niet gegraveerd is blijft mooi transparant en dat is juist waardoor het een moderne uitstraling krijgt.

Ook overdag is de gravering goed zichtbaar, maar komt natuurlijk het beste tot haar recht als de LEDs zijn ingeschakeld.

Voetstuk met LED verlichting

Het voetstuk snijden wij uit hoogglans wit Plexiglas en verwerking daarin een energiezuinige LED strip. De dikte van het voetstuk met verlichting is slechts een centimeter en heeft een minimalistische uitstraling.

LED Bord aansluiten

Aan de achterkant van het voetstuk komt een kabel uit die aangesloten moet worden op de meegeleverde 12V adapter. Deze 12V adapter steek je vervolgens in het stopcontact om de verlichting in te schakelen. Eventueel kun je ook een timer tussen het stopcontact en de omvormer zetten om de levensduur van de LEDs te verlengen.

Waarschuwing! Sluit het LED bord niet zonder de meegeleverde 12V adapter aan op het elektriciteitsnet (dus rechtstreeks in het stopcontact). Hierdoor zal de verlichting defect raken en de garantie komt te vervallen!

Let erop dat je dit LED bord alleen binnen kunt gebruiken. Het is niet waterdicht en kan daarom niet buiten worden toegepast.

Bestel je eigen LED bord met tekst

Ontwerp je eigen LED bordje met onze handige ontwerppagina. Klik hiervoor simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' om naar eigen inzicht het naambordje te ontwerpen en de gewenste kleur verlichting te kiezen.

Kom je er niet uit, wil je een eigen ontwerp, geboortekaartje of logo laten graveren? Neem dan contact met ons op en wij maken het graag voor je! Liever een ander formaat? Wij kunnen deze LED borden maken tot ongeveer een meter breed bij een hoogte van 40 centimeter!

Eigenschappen LED bordje

EigenschapWaarde
Materiaal8mm Plexiglas
Afmetingen14 x 14 cm
TechniekLasergraveren
GebruikAlleen geschikt voor binnen (niet waterdicht)
Werkspanning12V gelijkspanning (adapter meegeleverd)
LeveringLED Bord met voetstuk en 12V adapter
Garantie1 jaar fabrieksgarantie

Aanbevolen producten

Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 30 x 14 cm LED Bord met eigen tekst 30 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 26 x 14 cm LED Bord met eigen tekst 26 x 14 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 18 x 18 cm LED Bord met eigen tekst 18 x 18 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 30 x 18 cm LED Bord met eigen tekst 30 x 18 cm
Zelf ontwerpen
LED Bord met eigen tekst 22 x 18 cm LED Bord met eigen tekst 22 x 18 cm