RVS Naambord 30 x 30 cm gegraveerd met blinde bevestiging

Artikelnummer: 1641424753
Uitverkocht
80,- (€66,12 excl. BTW)

Dit naambord van 30 x 30 cm is gemaakt van RVS (Roest Vast Staal) met een geborsteld oppervlakte en heeft een permanent donkere lasergravering. Aan de achterzijde hebben wij een plaat gemonteerd zodat je het naambordje makkelijk zonder zichtbare schroeven op de muur kunt bevestigen.

RVS Naambord bevestigen bij de voordeur

Om het naambord tegen de muur bij de voordeur te bevestigen is het noodzakelijk om een aantal gaten te boren. Met behulp van de meegeleverde boormal is dat een fluitje van een cent en de gaten zitten dan meteen op de juiste plek.

Nadat de gaten zijn geboord kun je de pluggen erin doen en de dopjes voor de blinde bevestiging tegen de muur schroeven. Tot slot klik je het naambord op deze dopjes. Zo makkelijk is het.

Door de blinde bevestiging zal het naambordje ongeveer een centimeter van de muur komen te hangen.

Onderhoud RVS Naambord

De lasergravering branden wij permanent in het RVS zodat deze nooit kan vervagen. Zelfs met een schuursponsje gaat dit er niet van af, dus je hoeft niet voorzichtig te zijn bij het schoonmaken van het naambordje.

Het is aan te raden om het RVS regelmatig schoon te maken zodat er geen vliegroest op het materiaal kan ontstaan. Het reinigen van RVS kan met een RVS reiniger, of door het schoon te maken met wat water en daarna met een dun laagje olijfolie in te smeren. Hierdoor bescherm je zowel de gravering als het RVS optimaal.

RVS Naambord bestellen

Ontwerp je eigen naambord met huisnummer en naam via de online ontwerppagina. Hiervoor klik je op de gele knop 'Ontwerpen' om je naambord te personaliseren.

Kom je er niet uit, of wil je een eigen ontwerp insturen? Stuur ons dan een e-mail en wij helpen je graag verder.

Eigenschappen RVS Naambord

EigenschapWaarde
MateriaalRVS304 K320 geborsteld (Roest Vast Staal)
Afmetingen30 x 30 cm
OpdrukDonkere lasergravering (permanent)
BevestigingBlinde bevestiging zonder zichtbare schroeven. Er moeten gaten worden geboord.
LeveringNaambord, schroeven, pluggen en boormal
Onderhoud1 keer per maand reinigen
Garantie1 jaar fabrieksgarantie
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten