Plexiglas LED Bord 22 x 14 cm

Artikelnummer: 15247
Levertijd 2 - 5 dagen
43,95 (€36,32 excl. BTW)
Personaliseer

Dit naambord met LED verlichting is verkrijgbaar met diverse kleuren verlichting en graveren wij permanent met onze lasermachine. Het is mogelijk om online uw eigen naambordje te onwerpen, maar een eigen ontwerp opsturen per email is ook mogelijk zonder meerprijs.

Waarschuwing!: Sluit het naambord niet zonder de meegeleverde 12V adapter aan op het elektriciteitsnet (dus rechtstreeks in het stopcontact). Uw naambord zal defect raken en de garantie komt te vervallen! Het LED naambord is gemaakt voor 12V gelijkspanning en niet voor 220-240V wisselspanning. Alleen geschikt voor binnengebruik.

Naambord met LED verlichting
Het naambord met LED verlichting is gemaakt van dik 8mm gegraveerd Plexiglas met aan de bovenkant een LED profiel. Er zijn een aantal verschillende kleuren beschikbaar voor de verlichting, namelijk: Rood, Blauw, Groen, Roze, Oranje en Wit. Vanwege technische beperkingen is het slechts mogelijk om 1 kleur per naambord te kiezen. Mengkleuren of meerdere kleuren zijn dus niet mogelijk. Op onze ontwerp pagina kun je het naambord zelf vormgeven. Als je liever een eigen ontwerp wilt aanleveren dan kun je ons het beste een e-mail sturen.

Het gegraveerde ontwerp op het naambord zal melkwit kleuren en is dus ook overdag goed leesbaar. Bij het inschakelen van de LED zullen de gegraveerde delen van het naambord de kleur van de verlichting overnemen. Het transparante Plexiglas zal echter gewoon transparant blijven. Dat is juist wat dit naambord een moderne uitstraling geeft.

Het naambord is eigenlijk onderhoudsvrij, maar mocht het toch vies worden dan kun je het naambord reinigen met een niet-bijtend schoonmaakmiddel. Wij adviseren onze Plexiglas reiniger voor een optimaal schoon en streeploos resultaat.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten