Zwart Huisnummer 20 cm

Modern zwart huisnummer 20 cm hoog

Deze moderne zwarte huisnummers met een hoogte van 20 centimeter zijn ons meest verkocht model. De hoogte van 20 cm zorgt ervoor dat ze duidelijk leesbaar zijn vanaf een afstand. Daarnaast zijn ze niet te groot dat ze de hele gevel in beslag nemen: de ideale middenweg dus!

Het huisnummer is gemaakt van maar liefst 8 millimeter dik zwart Plexiglas dat door-en-door gekleurd is, en kan bevestigd worden zonder zichtbare schroeven

Mat zwart huisnummer 20 cm

Bij onze huisnummers van 20 cm kun je kiezen uit een hoogglans of mat zwart oppervlakte. Een mat zwart huisnummer heeft een erg moderne uitstraling en reflecteert het zonlicht bijna niet.

Om een mat zwart huisnummer te bestellen kies je voor de kleur 'Mat' bij het optieveld.

Onderhoudsvriendelijk
Aan het zwarte huisnummer heb je nagenoeg geen onderhoud. Af en toe schoonmaken met een vochtig doekje is meer dan genoeg. Zorg er wel voor dat er geen struiken of bomen voor het huisnummer gaan groeien waardoor deze mogelijk minder goed zichtbaar is vanaf de straat.

Omdat het zwarte huisnummer volledig is gemaakt van kunststof is er ook geen kans op roest en gaat het niet verkleuren in de sneeuw, regen of zon!

Makkelijk te monteren
Alle zwarte huisnummers zijn uitgevoerd met een blinde bevestiging. Dat betekend dat het huisnummer zonder zichtbare schroeven gemonteerd kan worden op elke muur of ondergrond.

Om het huisnummer te bevestigen is het noodzakelijk om enkele gaten in de muur te boren. Wij leveren hiervoor een handige boormal mee zodat je de gaten meteen op de juiste plek kunt boren, kan niet mislukken!

Uiteraard worden de schroeven en pluggen ook meegeleverd zodat je het huisnummer van 20 centimeter meteen kunt ophangen.