Klein Zwart Huisnummer 15 cm

Zwarte huisnummers van 15 cm hoog

Deze kleine zwarte huisnummers met een hoogte van 15 centimeter zijn de goedkoopste huisnummers in onze collectie. Ondanks het kleine formaat zijn ze goed leesbaar vanaf de straat én voldoen ze aan de wettelijke eisen voor huisnummers.

Onze zwarte huisnummers worden gemaakt van 8 millimeter dik Plexiglas dat door-en-door gekleurd is. Hierdoor blijft het huisnummer kleurecht en kan het niet gaan roesten.

Kies zelf uit een hoogglans of mat zwarte afwerking van dit huisnummer. Mat zwart geeft een hele mooi, luxe uitstraling!

Onderhoudsvriendelijk
Het zwart huisnummer van 15 cm is eigenlijk helemaal vrij van onderhoud. Het af en toe schoonmaken van spinnenwebben of ander vuil is echt het enige dat nodig is.

Omdat het zwarte huisnummer gemaakt is van kunststof kan deze niet roesten. Onze concullega's maken veelal gebruik van metaal dat zwart wordt gespoten, maar in onze ogen is dat geen goed oplossing en ook de uitstraling is minder mooi.

Makkelijk te bevestigen
Alle zwarte huisnummers zijn uitgevoerd met een blinde bevestiging. Dat betekend dat het huisnummer zonder zichtbare schroeven gemonteerd kan worden op elke muur of ondergrond.

Om het huisnummer te bevestigen is het noodzakelijk om enkele gaten in de muur te boren. Wij leveren hiervoor een handige boormal mee zodat je de gaten meteen op de juiste plek kunt boren, kan niet mislukken!

Uiteraard worden de schroeven en pluggen ook meegeleverd zodat je het huisnummer van 15 centimeter meteen kunt ophangen.