RVS Naambord - Moderna

RVS Naambord met zwarte achterplaat

In de RVS naamborden serie 'Moderna' plaatsen wij een zwart Plexiglazen plaat achter het naambordje zodat het een hele moderne uitstraling krijgt. Daarnaast zitten er dopjes op deze achterplaat gelijmd zodat je het naambordje zonder zichtbare schroeven aan de muur kunt bevestigen.

Om dit RVS naambordje te monteren is het wel noodzakelijk om 4 gaten te boren. Met behulp van een handige boormal die wij meeleveren boor je de gaten in 1 keer op de juiste plaats.

Modern RVS naambordje met laser gravering

Het ontwerp van het RVS naambordje branden wij met onze computergestuurde lasermachine uiterst nauwkeurig in het materiaal. Hierdoor zal de opdruk nooit vervagen zodat je jaren plezier kunt hebben van het naambord. De kleur van de gravering op het RVS is altijd zwart tot antraciet van kleur.

Door het RVS naambordje regelmatig schoon te maken en in te smeren met een dun laagje olijfolie (of RVS reiniger) zul je jaren plezier ervan hebben en blijven de letters mooi donker.

Ontwerp je eigen RVS naambordje

Via onze website kun je direct je eigen naambordje online intekenen en bestellen. Klik simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' en start direct. Er is keuze uit tal van mooie lettertypes, maar uiteraard kun je ook een eigen ontwerp doormailen (zonder meerprijs)!