RVS Naambord - Minimal

RVS Naambord met blinde bevestiging

De naamborden serie 'Minimal' zijn gemaakt van hoge kwaliteit geborsteld RVS (Roest Vast Staal) met aan de achterzijde een verlijmde bevestigingsplaat om het naambordje zonder zichtbare schroeven aan de muur op te hangen.

Door gebruik te maken van deze blinde bevestiging komt het RVS naambord ongeveer een centimeter van de muur te hangen.

Om het naambordje op te hangen is het wel noodzakelijk om een 4-tal gaten te boren in de muur. Wij leveren een hele handige boormal mee zodat je de gaten precies op de juiste plek kunt monteren. Dan is het bevestigen van het RVS naambord een fluitje van een cent.

Permanente gravering op het RVS Naambord

Met behulp van onze krachtige lasermachine branden wij de tekst van het RVS naambordje in het metaal waardoor deze nooit meer eraf zal gaan. De kleur van de gravering is altijd zwart tot antraciet van kleur en heeft een hoog contrast waardoor het naambordje makkelijk leesbaar is.

Ontwerp je eigen RVS naambord online

Je kunt je eigen RVS naambordje direct via onze website zelf ontwerpen. Hiervoor klik je simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' bij de gewenste maat en je kunt beginnen met het intekenen.

Mocht het niet lukken om jouw ontwerp online in te tekenen, dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor je doen. Zo heb je altijd een RVS naambordje waar je trots op kan zijn.