RVS Naambord - Lino

RVS Naambord met sierdopjes

Onze RVS naambordjes uit de 'Lino' serie worden gemaakt van een hoge kwaliteit geborsteld RVS waarbij er, afhankelijk van het model, 2 of 4 gaten worden aangebracht. Door middel van schroefbevestiging kun je het naambord strak en stevig op elke ondergrond monteren.

De kleine RVS naambordjes worden geleverd met 2 schroeven, pluggen en zwarte sierdopjes om de schroef zichtbaar te verbergen. Door deze zwarte sierdopjes te gebruiken krijgt het naambordje een unieke uitstraling en is zeker niet storend.

Anti-diefstal beveiliging voor je naambord

Onze grotere RVS naamborden worden uitgevoerd met Luxe RVS afstand houders. Hierdoor komt het naambord ongeveer anderhalve centimeter van de muur te hangen.

Aan de zijkant van de afstand houders zit een heel klein schroefje van nog geen 2 millimeter groot die met een speciaal meegeleverd gereedschap los (en vast) gedraaid kan worden. Als het schroefje eenmaal is vastgedraaid is het onmogelijk om het naambord van de muur te halen waardoor dieven en vandalen geen kans krijgen!

Gegraveerd RVS naambordje

Om de kwaliteit van het RVS naambord te garanderen, branden wij met onze laser het ontwerp in het metaal. Hierdoor kan het naambordje nooit vervagen en ziet het er nog jaren uit als nieuw.

Onze concurrenten brengen de opdruk vaak aan in de vorm van stickers of een digitale print. Dat is natuurlijk iets goedkoper, maar het naambord kun je na enkele jaren alweer vervangen. Zonde! Stickers gaat op den duur loslaten tijdens en een digitale print verkleurd onder invloed van zonlicht.

Kies dus voor kwaliteit en ga voor een gegraveerd naambordje. Je zult er geen spijt van hebben!

RVS Naambordje met eigen ontwerp

Ontwerp jouw eigen naambordje uit onze Lino serie makkelijk door op de gele knop 'Ontwerpen' te klikken. Je wordt daarna doorgestuurd naar onze digitale ontwerppagina zodat je zelf je RVS naambordje kunt intekenen.

Als je niet zo handig bent met het online intekenen, of je liever een eigen ontwerp wilt aanleveren: stuur dan een mail en wij helpen je graag verder, zonder meerprijs uiteraard!