RVS gebogen naambord

Gebogen RVS naambord met blinde bevestiging

Dit RVS naambordje onderscheidt zich doordat het oppervlakte licht gebogen is waardoor het een robuustere uitstraling krijgt. Daarnaast zijn ook de zijkanten van dit naambord omgebogen, waardoor het RVS naambordje zonder zichtbare schroeven bevestigd kan worden.

De schroeven en pluggen worden uiteraard meegeleverd bij dit naambord zodat je het gelijk kunt ophangen.

RVS naambord met vinyl belettering

De tekst op dit naambord brengen wij aan met een hoge kwaliteit vinyl letters die geschikt is voor buitengebruik. Het is van dezelfde soort die ook voor autobelettering wordt gebruikt, dus een lange levensduur is gegarandeerd.

Bij deze gebogen naambordjes heb je keuze uit vele verschillende kleuren belettering die je op het naambordje kunt laten drukken. Kies en combineer zelf de leukste kleuren, of kies voor de standaard zwarte belettering voor op het naambord.

Gebogen RVS naambord onderhouden

Ondanks dat RVS staat voor Roest Vast Staal betekend dit niet dat het helemaal niet kan gaan roesten. Soms ontstaat er zogenaamde vliegroest op het oppervlakte van het materiaal dat het RVS niet aantast. Dit kan voorkomen worden door het RVS naambordje regelmatig, ongeveer 1x per maand, in te smeren met een dun laagje olijfolie of te behandelen met een RVS reiniger.

Heb je toch last van vliegroest? Je kunt dit makkelijk verwijderen met bijvoorbeeld HG Roestoplosser. Let er wel op dat je het alleen op de plekken smeert waar de roest zit, zodat de vinyl belettering op het gebogen naambord niet los laat.

Voorkomen is natuurlijk altijd beter dan genezen, dus het behandelen met een RVS reiniger zo eens per maand is zeker aan te raden.