Verlichte Naambordjes

Naambord met LED verlichting voor buiten

Op zoek naar een mooi naambordje met verlichting dat overdag én in de avond goed zichtbaar is? Of wil je gewoon iets anders dan die standaard naamborden?

Onze energiezuinige LED verlichte naamborden zijn waarschijnlijk iets voor jou!

Via onze website kun je zelf jouw eigenlijk LED naambord ontwerpen en bestellen, maar je kunt ook een eigen ontwerp insturen (per mail) zonder meerprijs.

De LED naamborden lasersnijden wij uit dik 8mm transparant Plexiglas en graveren daarna het ontwerp erin. Deze gravering is melkwit van kleur en heeft zelfs zonder verlichting al een hele mooie uitstraling.

logo met led verlichting

Op het naambord plaatsen wij een dun spatwaterdicht LED profiel die voor de verlichting zorgt. Zodra je de verlichting van het naambord inschakelt zal de gravering de kleur van de LED verlichting aannemen. Alles wat niet is gegraveerd blijft transparant en dat is juist de charme van dit verlicht naambord.

Bij het LED naambord leveren wij een 12V omvormer mee die in het stopcontact gestoken kan worden. Eventueel zou je zelf kunnen zorgen voor een tijdklok waarmee je de verlichting in- en uitschakelt. De stroomkosten bij 24-uurs gebruik is nog geen €2 op jaarbasis.

Huisnummer met naam en licht

Heb jij er wel een bij stil gestaan hoe goed je huisnummer in de avond zichtbaar is? Zoals velen andere waarschijnlijk niet. Het kan echter van levensbelang zijn dat je huisnummer (en naam) in het donker goed zichtbaar zijn (bron: brandweer.nl).

Hulpdiensten zoals de brandweer, ambulance en politie willen in geval van nood het liefst zo snel mogelijk het juiste huis vinden. Vaak is een huisnummer niet reflecterend, zwart of niet goed zichtbaar vanaf de straat.

naambord met witte led verlichting

Met een verlicht huisnummer zorg je ervoor dat je huis altijd makkelijk te vinden is, ook in het donker! Als je een verlicht naambord met huisnummer en naam combineert, dan weten de hulpdiensten dat ze bij het juiste adres zijn. Het zou zomaar eens levens kunnen redden zonder dat je daar bij stil staat.

Naambord met LED verlichting ook voor buiten

Het LED verlicht naambordje kan ook buiten worden opgehangen en blijft zelfs werken in de regen. Het profiel met verlichting dat aan de bovenkant van het naambordje wordt geplaatst hebben wij namelijk spatwaterdicht gemaakt. Ook het Plexiglas, waarvan het verlicht naambord is gemaakt, kan gewoon buiten worden opgehangen.

Voor diefstal van jouw naambord hoef je je ook geen zorgen te maken. Het verlicht naambord wordt uitgevoerd met luxe RVS afstand houders met een anti-diefstal beveiliging. Om het naambord vast te zetten heb je een hele kleine inbussleutel nodig die wij gratis meeleveren. Alleen met die inbussleutel is het naambord los te maken.

Logo met LED verlichting

Ook voor het graveren en verlichten van je (bedrijfs)logo zijn onze LED borden perfect geschikt. Vanwege de dunne en transparante opbouw kun je in een handomdraai je logo op elke plek ophangen zonder veel gedoe.

Om je logo op een LED bord te laten graveren kun je het beste contact met ons opnemen. Als het verlicht naambord op een standaard formaat laat maken (zie hierboven), dan kun je daarvoor gewoon dezelfde prijs aanhouden.

bedrijfslogo met led verlichting

Let er wel op dat wij slechts met 1 diepte en 1 'kleur' kunnen graveren. Bij een meerkleurig logo zal er dus een keuze gemaakt moeten worden. In de praktijk zien wij dat logo's met een witte verlichting veel worden gebruikt.

Verlichte naambordjes uit eigen werkplaats

Sinds 2012 maken wij de LED verlichte naambordjes in onze eigen werkplaats. Op deze manier hebben wij de kwaliteit volledig in handen zodat er een hoogwaardig naambord opgeleverd wordt. Daarnaast zijn wij ook flexibel in de uitvoering en maken het naambordje graag voor je op maat, ook met eigen ontwerp zonder meerprijs.

Op deze pagina staan een aantal standaardmaten van verlichte naambordjes die wij verkopen, maar neem gerust contact met ons op voor een afwijkende maat LED naambord! Wij kunnen LED borden tot 1 meter breed maken. Voor de hoogte raden wij maximaal 40 à 50 centimeter aan i.v.m. de afname van de lichtsterkte onderaan de verlichte naamplaat.

logo met witte led verlichting