Naam van Plexiglas

Jouw naam uit Plexiglas laten snijden

Laat professioneel jouw naam, of die van iemand anders, uit Plexiglas lasersnijden bij Graveco. Er is keuze uit tientallen mooie lettertypes zodat je de naam van Plexiglas vrijwel overal voor kunt gebruiken.

Liever een eigen lettertype of ontwerp aanleveren? Stuur ons een mailtje en wij gaan het voor je regelen, zonder meerprijs!

Momenteel hebben wij 4 basiskleuren in ons assortiment, namelijk:

  • Hoogglans Wit
  • Hoogglans Zwart
  • Zilverkleurige spiegel
  • Goudkleurige spiegel

Op aanvraag kunnen wij de naam ook uit een andere kleur Plexiglas snijden.

Letters op een muur of deur bevestigen

De letters die wij uitsnijden zijn geschikt voor zowel binnen als buiten. Plexiglas is een hoogwaardige kunststof die zelfs onder de zwaarste weersomstandigheden zijn kleur en glans behoudt.

Voor binnengebruik kunnen wij een zelfklevende tape aanbrengen zodat je de uitgesneden naam makkelijk op elke gladde ondergrond kunt plakken. Denk bijvoorbeeld aan gelakt metaal, glas, deuren en dergelijke. Selecteer deze optie tijdens het ontwerpen.

Deze zelfklevende tape kan ook buiten worden gebruikt, mits de ondergrond zeer glad is. Als je de naam liever op baksteen of hout wilt plakken, dan raden wij aan om een polymeerkit te gebruiken zoals bijvoorbeeld Zettex MS40.

Naam voor kinderkamer deur

De meeste namen die wij uit Plexiglas maken zijn voor de trotse ouders van een pasgeboren baby. Dus ook voor het decoreren van de kinderkamer deur of op de muur van een babykamer kunnen deze letters goed worden toegepast. Doordat de naam van Plexiglas is lasergesneden zijn de randen niet scherp waardoor jij en je kind zich geen pijn kunnen doen aan de letters.

Zoals altijd maken wij alles op maat, dus heb je specifieke wensen: laat het ons weten!