Zwart Huisnummer 25 cm

Zwarte huisnummers van 25 cm hoog

Een mooi zwart huisnummer met een hoogte van ruim 25 centimeter is groot genoeg om van een afstand duidelijk te lezen. Deze huisnummers worden gemaakt van 8mm dik Acrylaat (kunststof), is geschikt voor buiten en verkleurd niet.

Standaard zijn deze huisnummers uitgevoerd in een hoogglans afwerking, maar wij kunnen ze ook in mat zwart leveren. Die mat zwarte kleur geeft het huisnummer een hele strakke, moderne uitstraling!

Onderhoudsvriendelijk
Het zwart huisnummer van 25 cm is onderhoudsvrij. Het af en toe schoonmaken van spinnenwebben of ander vuil is echt het enige dat nodig is.

Omdat het zwarte huisnummer gemaakt is van kunststof kan deze niet roesten. Onze concullega's maken veelal gebruik van metaal dat zwart wordt gespoten, maar in onze ogen is dat geen goed oplossing en ook de uitstraling is minder mooi. Op ten duur gaat metaal toch roesten of de verf verkleurd.

Makkelijk te bevestigen
Alle zwarte huisnummers zijn uitgevoerd met een blinde bevestiging. Dat betekend dat het huisnummer zonder zichtbare schroeven gemonteerd kan worden op elke muur of ondergrond.

Om het huisnummer te bevestigen is het noodzakelijk om enkele gaten in de muur te boren. Wij leveren hiervoor een handige boormal mee zodat je de gaten meteen op de juiste plek kunt boren, kan niet mislukken!

Uiteraard worden de schroeven en pluggen ook meegeleverd zodat je het huisnummer van 25 centimeter meteen kunt ophangen.