Zwart Houten Naambord

Het zwart houten naambord de meest verkochte kleur binnen onze serie naamborden van hout, en dat is uiteraard niet voor niets. De toplaag van dit naambord is mat zwart van kleur en de gegraveerde letters hebben een natuurlijk lichte houtkleur. Hierdoor ontstaat er een hoog contrast zodat de tekst goed leesbaar is, en het ziet er natuurlijk heel strak uit!

Gefreesd houten naambordje

Het ontwerp van het naambordje wordt met een frees in het hout gegraveerd, dat is een techniek waarmee het hout heel precies weggehaald kan worden. Door het naambordje te frezen zal de toplaag weggehaald worden waardoor de onderliggende houtkleur te zien is.

Naderhand wordt het ontwerp niet ingekleurd zodat het naambordje zijn natuurlijke en rustige uitstraling behoudt.

Ook geschikt voor buiten

Nadat wij het zwarte naambordje voor je hebben uitgefreesd, behandelen wij deze nog intensief met een aantal beschermlagen zodat je het naambordje buiten kunt gebruiken. Na deze behandeling is het bestand tegen vorst, regen, zon en andere weersinvloeden die voorkomen. Natuurlijk kun je het naambord ook binnen gebruiken!

Ontwerp je eigen zwart houten naambordje

Via onze website kun je jouw eigen zwart houten naambordje ontwerpen en bestellen. Klik simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' om te beginnen.

Op aanvraag kunnen wij ook andere formaten leveren, of zelfs een logo graveren in het houten naambord. Hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.