Wit Naambord van hout

Wit naambord met een rustige uitstraling

Dit mooie naambord van hout kenmerkt zich door een rustige uitstraling die gecreëerd wordt door de witte toplaag en naturel gekleurde letters. Hierdoor ontstaat er een zacht contrast, maar wel nog genoeg zodat het witte naambord duidelijk leesbaar is.

De kern van dit houten naambord is geperst multiplex en deze is aan de bovenkant afgewerkt met een mat witte laag. Met behulp van een freesje worden de letters echt in het naambord gegraveerd zodat de onderliggende houtkleur tevoorschijn komt.

Naderhand worden de letters niet nog een keer ingekleurd waardoor de unieke uitstraling van het hout in takt blijft. Wel behandelen wij het naambord intensief met enkele beschermlagen zodat je het ook buiten kunt gebruiken.

Makkelijk te bevestigen wit naambord

Er is een mogelijkheid om bij dit witte naambord een zelfklevende klei mee te bestellen zodat je het makkelijk op vrijwel elke ondergrond kunt plakken. Deze klei plak je simpelweg op vier hoeken aan de achterkant van het naambord en vervolgens druk je het geheel ongeveer een minuut lang stevig tegen de muur.

Uiteraard kun je het houten naambord ook met een sterke kit monteren als je dat liever wilt.

Ontwerp je eigen naambord van hout

Met behulp van onze website kun je heel makkelijk jouw eigen witte naambord van hout intekenen. Klik simpelweg op de gele knop 'Ontwerpen' bij de gewenste afmeting en begin direct!

Uiteraard kun je zonder meerprijs ook je eigen ontwerp insturen per email.