Gastenboek

RVS Naamborden

De RVS (Roest Vast Staal) Naamborden van Graveco worden met onze lasermachine bewerkt waardoor de opdruk echt in het materiaal wordt gebrand. Hierdoor kleurt de opdruk mat zwart en zit dus permanent in het materiaal. Zelfs met schuurpapier is de gravering niet te verwijderen!

Het onderhouden van RVS naamborden is zeer eenvoudig door eens in de 2-3 maanden het naambord met onze RVS reiniger te behandelen of een dun laagje olijfolie.

RVS Naambord Standaard

De RVS Naamborden uit deze categorie zijn voorzien van een blinde bevestiging aan de achterzijde in de vorm van ophangogen. Ook kan het naambord worden voorzien van een zwarte achterplaat, zodat het naambord een moderne uitstraling krijgt. De tekst wordt permanent in het RVS aangebracht en zal nooit vervagen.

RVS Naambord Luxe

Bij Luxe RVS Naamborden worden de naamborden tegen de gevel bevestigd met RVS afstand houders. Deze RVS afstand houders gaan door het naambord of achterplaat heen, en zijn niet gevoelig voor diefstal. Bij deze naamborden wordt een speciaal sleuteltje meegeleverd om het naambord te bevestigen. De tekst wordt permanent met een laser in het RVS aangebracht en zal nooit vervagen.