Industrieel Cortenstaal Naambord met roest 24 x 21 cm

Artikelnummer: 15222
Levertijd 7 - 12 dagen
95,- (€78,51 excl. BTW)
Ontwerpen

Dit industrieel naambord van 24 x 21 cm is gemaakt van Cortenstaal dat een prachtige roestlaag zal vormen. Het ontwerp van het naambordje wordt lasergesneden waardoor je door de letters tegen de muur kunt kijken.

Industrieel naambord van Cortenstaal

Voor de echte industriële uitstraling is een naambordje van Cortenstaal toch echt wel de beste keuze. Met onze krachtige lasermachine snijden wij de letters uit het metaal zodat het een robuuste uitstraling krijgt. Zodra het bordje eenmaal buiten hangt gaat het vanzelf een prachtig laagje roest ontwikkelen en is dus geheel onderhoudsvrij.

Aan de achterkant van het naambord monteren wij een aantal dopjes waarmee het naambord zonder zichtbare schroeven tegen de muur geschroefd kan worden. Hierdoor is het noodzakelijk om vier gaten in de muur te boren om de meegeleverde schroeven, pluggen en dopjes in te zetten. De gaten boor je gemakkelijk op de juiste plek met de inbegrepen boormal.

Je hebt de optie om een zwarte achterplaat bij dit naambordje te bestellen zodat de letters zwart kleuren. Deze achterplaat monteren wij met een sterke lijm direct op het Cortenstaal.

Cortenstaal Naambord bestellen

Ontwerp je eigen naambord met huisnummer en naam via de online ontwerppagina. Hiervoor klik je op de gele knop 'Ontwerpen' om je naambord te personaliseren.

Aangezien de letters worden lasergesneden is het noodzakelijk om sommige letters met verbindingsstreepjes te verbinden aan het metaal. Hiervoor passen wij het ontwerp aan en sturen een proefdruk vóórdat het in productie wordt genomen.

Kom je er niet uit, of wil je een eigen ontwerp insturen? Stuur ons dan een e-mail en wij helpen je graag verder.

Eigenschappen Cortenstaal naambord

EigenschapWaarde
Materiaal2mm Cortenstaal
Afmetingen24 x 21 cm
OntwerpLasergesneden uit het metaal
BevestigingBevestiging zonder zichtbare schroeven. Er moeten wel gaten worden geboord.
LeveringNaambord, schroeven en pluggen
OnderhoudNooit, onderhoudsvrij
Garantie5 jaar fabrieksgarantie
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten