RVS Naambordje voordeur - 18x9cm

Artikelnummer: 15255
Levertijd 2 - 5 dagen
27,- (€22,31 excl. BTW)
Personaliseer

Dit RVS naambordje wordt permanent gegraveerd met onze krachtige laser en heeft altijd een zwarte opdruk. Aan de achterzijde hebben wij een handig systeem gemaakt zodat je het naambordje zonder zichtbare schroeven naast (of op) de voordeur kunt monteren. Je kunt zelf jouw eigen naambordje ontwerpen via de website, maar als dat niet voldoende is kun je ook contact met ons opnemen. Zonder meerprijs is ook een bedrijfslogo bijvoorbeeld mogelijk.

RVS Naambordje bij jouw voordeur
Dit naambordje is gemaakt van hoge kwaliteit RVS, ook wel bekend onder de naam Roest Vast Staal, met een geborsteld oppervlakte. Met behulp van een krachtige laser zal je eigen ontwerp permanent op het RVS worden gebrand. Door deze techniek toe te passen kan het ontwerp zeer nauwkeurig op het RVS gezet worden. De kleur van de lasergravering is altijd zwart en is niet meer van het RVS te verwijderen, zelfs niet met schuurpapier. Je bent dus verzekerd van een prachtig naambordje naast de voordeur.

De zijkanten van dit naambord zijn onder een hoek van 180 graden gezet zodat het naambord blind bevestigd kan worden. Door deze blinde bevestiging toe te passen zal het naambordje ongeveer 10mm van de muur komen te hangen. Het is hierbij wel noodzakelijk om een 2-tal gaten in uw muur te boren, maar dat is met onze handige meegeleverde boormal een makkelijke klus.

Liever niet boren, of op zoek je een kleiner naambord? Bekijk dan ons assortiment van RVS Naamplaatjes. De meeste naamplaatjes zijn namelijk zelfklevend.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten