Kunststof Naambordje 18x10cm (Walnoot)

Artikelnummer: 15235
Levertijd 2 - 5 dagen
26,- (€21,49 excl. BTW)
Personaliseer

Dit naambordje is gemaakt van een graveerbare kunststof waarop een walnotenstructuur is gelamineerd. Het is nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout en een echte eyecatcher als naambord voor naast jouw voordeur. Het naambordje is weerbestendig en heeft nagenoeg geen onderhoud nodig.

Graveerwerk
Jouw ontwerp wordt met onze krachtige laser permanent in het naambord gezet en zit er dus voor het leven in! De tekst van de gravering is enkel beschikbaar in de kleur wit, en dat geeft een heel mooi, rustig contrast met de walnotenstructuur.

Gemakkelijke montage
Kies zelf op welke manier je het naambord wilt monteren. Er is keuze uit een blinde bevestiging, zelfklevende achterzijde of geen bevestiging.

Blinde bevestiging
Bij een blinde bevestiging moet u 4 schroeven in de muur boren waar het bordje op komt te hangen. Met het handige kliksysteem wordt het naambordje blind bevestigd, en hangt circa 10mm van de muur.

Zelfklevende achterzijde
Het naambordje kan worden voorzien van een zeer sterke, industriële, zelfklevende tape van 3M (type 468MP). Hierdoor kun je het naambord plakken op elke gladde ondergrond, zoals bijvoorbeeld: gelakt hout, metaal, glas e.d. De zelfklevende tape heeft een zeer goede hechtingskracht en ook voor buiten geschikt.

Geen bevestiging
Liever op een andere manier het naambordje bevestigen? Kies dan voor deze optie en wij brengen dan geen bevestiging aan op het naambordje.

Er zijn nog geen beoordelingen voor dit product geplaatst.

Aanbevolen producten